• BIST 9524.98
  • Altın 2473.518
  • Dolar 32.472
  • Euro 34.5371
  • İzmir 23 °C

1 Milyon Dolar Değerinde Ücretsiz Kripto Para Dağıtıyor

1 Milyon Dolar Değerinde Ücretsiz Kripto Para Dağıtıyor
Havven, merkezi olmayan ödeme altyapısı ve kripto ekonomiye istikrar getiren stablecoin'i için düzenleyeceği,

Havven, merkezi olmayan ödeme altyapısı ve kripto ekonomiye istikrar getiren stablecoin'i için düzenleyeceği, projenin duyurulmasına yardım eden destekçilerin ödüllendirileceği ‘Airdrop’ kampanyasında 2 Milyon token’ı ücretsiz dağıtacak.

Havven, merkezi olmayan (decentralized) ödeme ağı ve stablecoin’i için token satışlarına başlamadan önce, projeyi destekleyenlerin ödüllendirileceği bir ‘Airdrop’ kampanyası yapacağını duyurdu. Airdrop programına katılan destekçiler, 28 Şubat 2018'de başlayacak token satışlarından önce, Havven token'ları hiçbir ücret ödemeden elde etme şansı yakalayacaklar.

Kripto ekonomilerin halen en büyük sorunu olan kısa dönemli dalgalanmalara çift tokenli sistemi ile adem-i merkeziyetçi ilk çözümü getiren Blockchain tabanlı Havven platformu, talebe göre düzenleme yapmaya olanak tanımayan sabit para politikası bulunan Bitcoin'in aksine, sistemin arz talep dengesine göre stabil hâle getirdiği bir stablecoin ve rezerv token kullanıyor.

 

Platformda Nomin adlı, alışverişe, aynı zamanda geleneksel veya kripto para dönüşümü ve transferi için kullanılmaya elverişli stabil token'lar ve onları destekleyen Havven adlı rezerv token'lar kullanılıyor. Günlük ekonomik ihtiyaçlarda kullanılabilecek kadar pratik bir kripto para birimi sağlamak üzere geliştirilen Havven, stablecoin modeliyle değerini istikrarlı biçimde koruyor. Havven'in katılımcılara ücretsiz token dağıtımı yapacağı ilk Airdrop kampanyası, platformun tanıtımına destek olan, aynı zamanda potansiyel ilk kullanıcıları olacak kripto para takipçilerine pazara çıkış öncesinde token elde etme fırsatı sunuyor.

Havven, yenilikçi yaklaşımı ile kripto parayı günlük hayatta kullanmayı arzulayan kullanıcıları her gün uyandıklarında yaşadıkları "Acaba param bugün değer kaybetti mi?" endişesinden kurtarıyor. Kripto para birimleri, tasarruf aracı olarak işlevsel olmasına karşın, güvenilir bir hesap birimi ya da al/sat aracı olarak kullanılamıyor. Havven'in sunduğu çift token’lı model, geleneksel para birimleri ve hesap sahipliğinin sunduğu üç fonksiyonu da yerine getiriyor: hesap sahipliği, stabil al/sat para birimi ve tasarruf aracı. Böylelikle kullanıcılar, bir yandan güvenli bir kripto yatırım aracına sahip olurken, aynı zamanda para transferlerini stabil, dijital para birimleriyle gerçekleştirip ödemelerini de değer kaybı şüphesi olmadan güven içinde önceden planlayabiliyorlar.

Havven airdrop kampanyasına nasıl katılacaksınız?

Havven tarafından düzenlenen Airdrop kampanyası çerçevesinde, 1 milyon dolar değerde Havven token'ları katılan kullanıcılara dağıtılacak. Token'ları potansiyel kullanıcılara daha geniş bir yelpazede dağıtabilmek için son aylarda sıkça kullanılan yöntemlerden biri olan Airdrop programları, token’ların bir kısmını ilk katılımcılara ücretsiz olarak dağıtarak viral bir etki yaratmayı ve aynı zamanda kullanıcılara platformun çıkış tarihinden önce sistemle etkileşim olanağı sunmayı amaçlıyor. Platformu kullanmak isteyen kullanıcıların ilgisi de bu yöntemle toplanıyor. Airdrop etkinliğine katılmak isteyen kullanıcıların, kişisel bilgilerini ve Havven token satışı tamamlandığında ücretsiz alacakları token'ların gönderileceği Ethereum cüzdanı adreslerini belirtmeleri gerekiyor.

Airdrop kampanyası 4-14 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek ve toplamda 2 milyon Havven token'ı kullanıcılara ücretsiz sunulacak. 28 Şubat 2018'de başlayacak Havven rezerv token satışlarının sonucuna göre, Airdrop boyunca dağıtılacak token'ların toplam değerinin 1 milyon dolara ulaşması bekleniyor. Bu aynı zamanda Havven programını, son zamanlarda bir Ethereum projesi için yapılmış en büyük ölçekli ve yüksek değerdeki Airdrop kampanyası hâline getiriyor.

Airdrop kampanyasının geliştiriciler için mantıklı bir seçenek olduğunu belirten Havven Kurucusu Kain Warwick, "Token'larımızı mümkün olan en geniş kullanıcı yelpazesine dağıtmak istiyoruz. Projemiz, kripto topluluğun açıklık ve eşitlik standartlarıyla tümüyle uyumlu ve bunu herkese göstermenin en iyi yolu da büyük ölçekli bir airdrop yapmak olacaktır" dedi.

Havven'in 4-14 Subat 2018’de düzenleyeceği Airdrop kampanyasından haberdar olmak için Havven.io adresini takip edebilir, kampanya duyurusunu almak için aynı adresteki e-posta listesine abone olabilirsiniz.

Havven Hakkında

Havven, merkezi olmayan bir rezerv token’a ve son kullanıcılara ABD dolarına sabitlenmiş bir stabil kripto parayla işlem yapma imkanı sunan stabil token’a dayalı çift token’lı stablecoin projesi olarak Avustralya'nın en büyük kripto para ödeme sistemi blueshyft'i geliştiren ekip tarafından kuruldu. Havven'in seçkin danışmanları arasında Doc.ai'den Walter De Brouwer gibi isimler bulunuyor. Havven'in ekonomik modeli, stabil token Nomin ile günlük işlemler için istikrarlı bir al/sat aracı sunarken, bu paranın değerini ağ geneline dağıtılmış sabit sayıda Havven adli rezerv token’la destekliyor. Blockchain'in değişmez yapısı ve açık kaynak yaklaşımının sunduğu şeffaflık, hataya sebep olabilecek her türlü noktayı ortadan kaldırıyor. Havven, kripto paranın sahip olduğu avantajlara bir de istikrarlı yapıyı ekliyor. Pratik bir al/sat aracı sağlamak için tasarlanan sistem, adem-i merkeziyetçi yapısından ödün vermeyerek dijital para teknolojisini kayda değer biçimde geliştiriyor.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.trA

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894