• BIST 9530.47
  • Altın 2476.509
  • Dolar 32.4779
  • Euro 34.7869
  • İzmir 17 °C

2 Milyondan Fazla Kişi Hijyenik Olmayan Tuvaletleri Kullanıyor

2 Milyondan Fazla Kişi Hijyenik Olmayan Tuvaletleri Kullanıyor
Ev dışı tüketim sektörünün öncü oyuncularından Eczacıbaşı Profesyonel, küresel ölçekte sağlık ve hijyen açısından farkındalık yaratmak amacıyla 2001 yılında Dünya Tuvalet Organizasyonu tarafından ilan edilen

2 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ HİJYENİK OLMAYAN TUVALETLERİ KULLANIYOR

Ev dışı tüketim sektörünün öncü oyuncularından Eczacıbaşı Profesyonel, küresel ölçekte sağlık ve hijyen açısından farkındalık yaratmak amacıyla 2001 yılında Dünya Tuvalet Organizasyonu tarafından ilan edilen 19 Kasım Dünya Tuvalet Günü'ne dikkat çekiyor. Uygun koşullarda tuvalet imkanı olmayan alanların hastalıklara davetiye çıkardığını dile getiren Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu, sirkülasyonun yüksek olduğu işletmelerde saniter alan hijyeninin önemini vurguluyor.

Son verilere göre dünya nüfusunun yüzde 40’ı tuvalet ihtiyacını uygun koşullar altında gideremiyor. Bu olumsuz ortamlar ise çeşitli hastalıklara sebep olabiliyor. Eczacıbaşı Profesyonel, 19 Kasım Dünya Tuvalet Günü'nde özellikle yoğunluğun fazla olduğu ev dışı kanalında hijyenik olmayan saniter alanların, hem bireylere hem de işletmelere yaşattığı olumsuzluğun altını çiziyor.

Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu; “Araştırmalar dünya çapında 2 milyondan fazla bireyin tuvalet ihtiyacını hijyenik ortamlardan uzakta giderdiğini ortaya koyuyor. Ancak şehir ortamında tüm imkanlara sahip bizler için de aynı tehlike devam ediyor.
Özellikle yetersiz hijyene sahip ve sirkülasyonun yüksek olduğu işletmeler hastalıklara davetiye çıkartabiliyor. Bu durum bireyler için sağlık sorunlarına yol açarken, işletmelerin itibarını da zedeliyor. Eczacıbaşı Profesyonel olarak, Dünya Tuvalet Günü’nde sektörün gelişmesi ve bireylere güven vermesi için işletmeleri saniter alan hijyeninde duyarlılığa davet ediyoruz” dedi.

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN SUNUMU ZİYARETÇİLERE GÜVEN VERİYOR

İşletmelerde sıklıkla kullanılan saniter alanlarda kullanılan ürünler hem konuklar hem de firma için önem arz ediyor. Kişisel hijyenin sağlandığı alanlarda konuklara konforu ve güveni yaşatmanın işletmelere değer kattığını dile getiren Koçoğlu; “Kişisel temizliğin başlıca ürünlerinden olan tuvalet kağıdının ve havlu kağıtların tüketiciye sunulma şekli bulaşıcı hastalıkların önüne geçmekte oldukça etkili. Bireyler de artık bu konuda bilinçli olduğundan, gidilen işletmelerde güven koşullarına uygun sunuma dikkat ediyor. Biz de Eczacıbaşı Profesyonel olarak son yıllarda özellikle kağıt grubuna büyük yatırım yapıyoruz. Marathon markamızda lanse ettiğimiz Marathon Touch serimiz ile hem işletmelere dayanıklı ve şık ürünler sunuyor, hem geçiyoruz” dedi.

SANİTER ALANDA GENEL TEMİZLİK ZİYARETÇİLERİ ETKİLİYOR

İşletmelerde genel kullanıma açık olan saniter alanlar ziyaretçilerin algısını doğrudan etkiliyor. Yapılan araştırmaya göre, bireylerin %58’i tuvalet temizliğinden memnun kalmadığı işletmelere tekrar gitmediğini belirtiyor. Eczacıbaşı Profesyonel de çözümlerini; işletme tuvaletlerinin hijyen yönünden mükemmelleşmesi için geliştiriyor.    

Eczacıbaşı Profesyonel, genel temizlik kategorisinde Maratem markası ile işletmelerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Hızlı ve etkili hijyen sağlayan Maratem Duo Serisi, aynı zamanda spreyli otomatik seyreltme aparatıyla işletmelere kontrollü tüketim ve maliyet avantajı sunuyor./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894