• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İzmir 16 °C

2N Ürünleri Türkiye'de

2N Ürünleri Türkiye'de
Telekomünikasyon sektöründe 35 yıllık tecrübesiyle hizmet veren Bircom, her biri kendi alanında endüstri lideri pek çok uluslararası markanın Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiş bulunuyor. Bircom’un ülkemiz pazarına sunduğu

2N ÜRÜNLERİ BİRCOM GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE

Telekomünikasyon sektöründe 35 yıllık tecrübesiyle hizmet veren Bircom, her biri kendi alanında endüstri lideri pek çok uluslararası markanın Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiş bulunuyor. Bircom’un ülkemiz pazarına sunduğu en yeni marka ise, GSM geçitleri (gateway) alanında dünyada teknoloji lideri konumunda bulunan 2N oldu. Artık 2N’in tüm ürün yelpazesi Türkiye’nin dört bir yanında Bircom güvencesiyle temin edilebilecek. Bircom’un geniş bayi ağı 2N ürünlerine yönelik olarak kurulum ve uygulama desteği de sunacak.

2N tarafından geliştirilen GSM geçitleri, geleneksel GSM terminallerinin çok ötesinde ve geniş kapsamlı fonksiyonlara sahip bulunuyor. 2N GSM geçitleriyle ISDN BRI ya da PRI santrallerinin özellikleri cep telefonuna taşınabiliyor. Cep telefonlarını şirketin telefon santralinin bir parçası haline getiren 2N GSM geçitleri, fonksiyonel özellikleriyle saha ekibine sahip firmalara büyük maliyet avantajı getiriyor. Sabit hatların cep telefonuyla birebir uyumlu şekilde çalışabilmesini sağlayan ve Mobility Extension adı verilen teknoloji sayesinde ise şirketlerin verimlilikleri ve esnek çalışma olanakları artarken, iletişim için yaptıkları yatırım maliyetleri de minimum seviyeye çekilebiliyor. 2N’in geniş ürün gamı içerisinde, önümüzdeki dönemde ülkemizde de kullanılmaya başlanacak olan 3G teknolojisini destekleyen GSM geçitleri de yer alıyor.

Bircom Genel Müdürü Burçin Bircanoğlu, dünyada teknoloji lideri olan bir markayı daha Türk iş dünyası ve telekom sektörüyle tanıştırmaktan mutluk duyduklarını belirterek, 2N ürünlerinin her birinin kendi alanında en gelişmiş teknolojiye sahip olduğunun altını çizdi: “Telekomünikasyon alanında durmaksızın gelişen teknolojiyle birlikte önemli farklılıklar ve gelişmeler yaşanıyor. Bu nedenle bu alanda vizyoner bir bakış açısına sahip olmak son derece önemli. Her zaman öncülüğü hedefleyen ve sektöre ufuk açacak çalışmalar yürüten bir firma olduk. Gerçekleştirdiğimiz işbirliklerini de, daima iş dünyamıza değer katacak şekilde oluşturduk. Amacımız, ülkemizdeki firmaların yurtdışındaki emsalleri gibi en gelişmiş teknolojilerden faydalanabilmeleri. 2N ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bu anlayışın bir neticesi. Teknolojiyi yalnızca geliştirmekle kalmayan, bu alanda dünya telekom endüstrisine yepyeni ufuklar kazandıran bir marka olan 2N’i ülkemiz pazarına sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

2N Bölge Direktörü Pavel Chrudimsky, Bircom ile gerçekleştirdikleri işbirliğine yönelik olarak şunları söyledi: “Şimdiye kadar Türkiye pazarında çeşitli ürünlerimiz bulunabiliyordu, ancak tüm ürün gamımızı ve markamızı temsil eden bir firmayla çalışmıyorduk. Bircom ile tanıştıktan sonra ürünlerimizi, markamızı, vizyonumuzu ve hizmet anlayışımızı temsil edebilecek, hedeflerimizi gerçek anlamda ve derinden kavrayabilecek kurumsal bir firmayla karşılaştığımıza inandık. Bircom ile gerçekleştirdiğimiz güçbirliğinin, Türk iş dünyasına verimlilik ve maliyet avantajı anlamında önemli açılımlar sunacağına inanıyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894