• BIST 9761.81
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

Abdurrehim Aydemir,Gelin Birlik Olalım

Abdurrehim Aydemir,Gelin Birlik Olalım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Mhp Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir seçim süreci le ilgili değerlendirmede bulundu. Yerel seçimlerde Aliağa'da iktidar olmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aydemir "Yerel seçimlerden başarı ile çıkmak için beled
MHP Aliağa İlçe Başkanı Aydemir’den Bakırçay havzasına birlik çağrısı “Gelin birlik olalım…”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Mhp Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir seçim süreci le ilgili değerlendirmede bulundu.
Yerel seçimlerde Aliağa'da iktidar olmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aydemir "Yerel seçimlerden başarı ile çıkmak için belediye başkan adayımız Serkan Acar ve ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız değişik çalışmalar dikkat çektiği kadar vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Hiçbir ayırım yapmadan herkesi dinleyerek projeler oluşturacağız. Aliağa Yerelde MHP iktidarında gerçek demokrasiyi yaşayacak. 2014 yılında yerelde MHP iktidarı ile Aliağa sosyal yaşamı ve bir çok alanın da tekrar ayağa kalkacağı bir yıl olacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Abdulrahim Aydemir, önümüzdeki yerel seçimlerde  birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu, sadece Aliağa'nın değil bütün Bakırçay'ın MHP belediyeciliği ile kalkınması gerektiğini vurgulayarak "İzmir’in ikinci seçim bölgesi olan Bakırçay havzasında Aliağa’nın yanısıra Bergama, Dikili, Foça, Kınık, Menemen ilçe teşkilatları ile birlikte hareket etmek istiyoruz. Yunus Emre'nin dediği gibi "Gelin birlik olalım" çünkü birlikten kuvvet doğar. Bizler el ele verirsek aşamıyacağımız engel yoktur.Birimizin elde edeceği başarı, hepimizin başarısı olacaktır. Biz bu düşünceden yola çıkarak bir adım attık ve komşu ilçeleri de ziyaret etmeye başladık" dedi.

Başkan Aydemir, Aliağa’da yapılan çalışmalarla seçmenden olumlu tepkiler aldıklarını  ifade ederek şunları kaydetti: Başkan Adayımız Serkan Acar’ın adının açıklanmasından bugüne kadar farklı çalışmalarla seçmenin karşısındayız. Belediye Başkan Adayımız Serkan Acar ile birlikte gittiğimiz ziyaretlerde adayımızın çalışmalarına destek veriyoruz. Bu güç birliğinin bugün Kuzey İzmir’de; yarın tüm Ege’de de hayata geçeceğine inanıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894