• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C

Aday İçimizden Biri Olmalı

Aday İçimizden Biri Olmalı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretleri çerçevesinde Aliağa MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Aliağa MHP parti binasında başkan Abdürrahim Aydemir, başkan yardımcısı

NECAT KARATAŞ MHP ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretleri çerçevesinde Aliağa MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Aliağa MHP parti binasında başkan Abdürrahim Aydemir, başkan yardımcısı Serkan Acar, kadın kolları başkanı Meral Yetiş, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın Aliağa Ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen MHP Aliağa İçe Başkanı Abdürrahim Aydemir “ MHP İzmir İl Başkanlığına atanan Necat Karataş beyefendi ve yeni yönetimi ilçemizi ziyaret etmekteler. Kendilerine bu yeni görevlerinde başarılar diliyoruz, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi. Ayrıca Aliağa İçe Başkanı Abdürrahim Aydemir MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’a Aliağa’yı Cumhuriyet döneminden bu güne tanıtan bir kitap hediye etti. Necat Karataş göreve geldikten sonra ziyaretlerine gelen Abdürrahim Albayrak ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

KONGREDEN MHP GÜÇLENEREK ÇIKACAK

Aliağa ilçe teşkilatının son derece dinamik, çabuk organize olan, deneyimli bir yönetimi olan ilçe olduğunu belirten Necat Karataş “ önümüzde bir kongre sürecimiz var. Bu süreçten mevcut Aliağa ilçe teşkilatının gücünü ikiye katlayacaktır. Kongreden birlik ve beraberlik içinde çıkacağı kanaatini taşıyoruz” dedi.

ALİAĞA TEŞKİLATINA DESTEK OLACAĞIZ

Seçimlerde her türlü zorluğa rağmen engellerin aşılacağını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “Önümüzde bir mahalli idareler seçimi var. Bu kongreden çıkacak ilçe yönetimimizin mutlak şekilde seçimlere kadar yapacağı bir çok çalışmalar olacaktır. MHP İzmir İl yönetimi olarak Aliağa ilçemize gerekli olan her türlü desteği vereceğimiz sözünü veriyoruz. Dolayısıyla Aliağa ilçelerimiz içerisinde dinamik olan ilçelerimizden bir tanesi netice almamamız için hiçbir sebep yok. Bu seçim sürecine girinceye kadar mutlak surette önümüze bir hayli engeller çıkacaktır, 2011 genel seçimlerinde zaten bir çok zorluklarla karşılaştık ben bu zorlukların tekrar olabileceği düşüncesindeyim bunlarında üstesinden gelinerek mutlaka 2014 mahalli idare seçimlerinde başarılı oluruz diye düşünüyorum. Bu manada da güvendiğimiz ilçelerimizden bir tanesidir Aliağa ilçemiz, inşallah birlik ve beraberlik içinde bu süreci geçeriz”dedi.

SEÇİMLERE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Kongre sürecinden sonra seçimlerde sonuç alabilmek için profesyonel olarak ta destek alıp çalışmalar yapacaklarını belirten Karataş “ seçmen eğilimi ve profili, her türlü kamuoyu araştırması bunun yanı sıra belediye seçimleri ile ilgili gerekli Aliağa’nın eksiği olan gerekli projeler mutlak suretle hazırlanacak hazırlanırken de bizlerde destek olacağız bunun yanında mutlaka profesyonel işi bilen uzmanlar tarafından da desteklenir hale getireceğiz. Seçim sürecine kadar olan çalışmalarla ilgili gerekirse MHP mutlak bir şekilde eğitim semineri düzenleyecektir. İşin uzmanları il ve ilçelerde düşüncelerini bizlere aktaracaklar bunlardan faydalanmak kanaatindeyim. Seçim çalışması sadece siyasi parti içerisinden yer alan arkadaşlarımızla tabiî ki yeterli olmuyor.  Bunu dışarıdan profesyonel olan bu işte uzmanlaşmış kadrolar ile desteklenmesi gerekmektedir” dedi.

İÇİMİZDEN BİRİ ADAY OLMALI

Seçimlerde MHP olarak kendi teşkilatlarından insanların olmasını istediğini belirten Karataş “ Bizim gönlümüz teşkilatımız içerisinde belediye başkanlığı veya milletvekilli işini gereği gibi yapabilecek arkadaşlarımızın aday olmasından yana ama ilçe teşkilatımız derse ki biz Aliağa ilçe teşkilatı olarak kendi içerimizde çok değerli insanlarımız var seçimlerde dışarıdan aday olacak arkadaşlarımızı değerlendirmek istiyoruz, Aliağa’da netice almamızın yolu budur veya netice almamıza faydalı olacaktır diye kanaatlerini ortaya koydukları zaman biz ona hayır demeyiz ama benim gönlüm açıkça söylüyorum kendi ülküdaşlarımın, bu güne kadar emek sarfetmiş parti mensuplarımın mutlak şekilde aday olmaları ve Muaffak olmalı” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894