• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Ahmet Şafak Aliağa Konseri

Ahmet Şafak Aliağa Konseri
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ /Ünlü ses sanatçısı Ahmet Şafak Aliağa MHP ilçe başkanlığının Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği Ses ver Aliağa Bahar Şöleni konserinde hayranları ile buluştu. Ahmet şafak’ın Konserine ses sanatçıları Hakan Al

ALİAĞA MHP"YE YAĞMUR BİLE ENGEL OLAMADI
AHMET ŞAFAK KONSERİ COŞTURDU

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ /Ünlü ses sanatçısı Ahmet Şafak  Aliağa MHP ilçe başkanlığının Demokrasi Meydanı"nda düzenlediği Ses ver Aliağa Bahar Şöleni konserinde  hayranları ile buluştu.

Ahmet şafak"ın Konserine ses sanatçıları Hakan Alkar ve Aybüke Aybek Eşlik etti. yoğun sağanak yağmur altında hazırlıkları gerçekleştirilen konsere yaklaşık iki bin Aliağalı katıldı.
Aliağa MHP olumsuz hava koşulları altında gerçekleştirdiği konsere İzmir ikinci bölge milletvekili adayları Dr. Neslihan Çelik, Dr. Yalçın Koçyiğit, Kamil Erdal Sipahi eski il başkanı ve 1. bölge adayı Musavvat Dervişoğlu, İzmir il yöneticileri, il ve ilçe ocak başkanları, Çiğli İlçe başkanı Nevzat Karal, Foça ilçe başkanı Hanifi İspirli, Menemen ilçe başkanı Ahmet Emekli, Bergama ilçe başkanı Mehmet Emin Yaramış, Bayraklı Taşkın Işık ve çok sayıda Aliağalı Katıldı.
MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir, “Baharın bittiği yazı karşıladığımız bu günlerde, bütün Anadolu"da bir telaş başlar. Bolluğun bereketin beklendiği ve yaz temizliğinin başladığı bu günlerde, bizde Aliağa Merkez olmak üzere Bakırçay  bölgemizde, üzerimizdeki kış yorgunluğunu atarak, yazı daha sıcak ve coşkuyla karşılayalım istiyoruz. Evlerimizde ve sokaklarımızda olduğu gibi, siyasette ki kirlenmişliği de temizleyerek, 12 Haziran da; Daha temiz, daha ahlaklı ve daha dürüst siyaset, Daha iyi hizmet, Daha fazla iş ve aş, Yoklukların ve yoksulluğun son bulduğu,
Yolsuzlukların hesabının sorulacağı günleri elde etmemiz ve Türkiye'nin kaderinin  oylanacağı 12 Haziran seçimlerinde, başta dava arkadaşlarımız olmak üzere, bütün Türkiye insanına büyük görev ve vebal yüklenmektedir. Şu bir gerçek ki, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar da olmadığı yönetim zamanlarına baktığımızda, dış şer odakları ile içerideki vatan hainleri el ele vererek, bu aziz milleti nasıl böleriz, vatanı nasıl parçalarız diye, küstahça oyunlar tezgahlama ve oynama gayretinde olmuşlardır.
O nedenle bu seçimleri, Türkiye'nin kaderinin oylandığı seçimler olarak görmekteyiz ve ona göre çalışmaktayız. Sevgili hemşerilerim, bunun için bize destek vermenizi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara gelmesi için üstümüze düşen sorumluluğu, fazlasıyla yerine getirmek zorundayız. Çünkü bu seçimler, Milliyetçi Hareket Partisi'nden ve bizden daha önemli olan, bu aziz milletin kaderi ve bu şehit yurdu vatan topraklarının bölünüp bölünmeyeceğinin oylanacağı bir seçim olacaktır.
Bu amaçla, iç ve dış odaklar, siyaset sahnesine bu güne kadar görülmemiş ve duyulmamış, çok kirli tezgah ve komplolarla Milliyetçi Hareket Partisi'ne saldırmakta ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni meclis dışında tutmaya çalışmaktadırlar. Bu oyunlara, bu vatanı ve bu milleti seven hiç kimsenin gelmemesi ve bu oyunu tezgahlayıp oynayanlara ders vermesi gerekmektedir.İnşallah bu dersi 12 Haziranda bu aziz milletimiz verecektir.”dedi.
Eski il başkanı ve İzmir milletvekili adayı Musavvat Dervişoğlu, mhp hakkında çıkarılmış bir takım iftiralara karşı süphan göğsümüz ile karşılayacağımız daha önce deklare etmiştik. Şimdi buradan söylüyorum sizden korkuyorlar. onlara bu korkuyu yaşattığınız için hepinizin huzurunda saygı ile eğiliyorum. yaptığım hizmetlerden dolayı beni plaket ile taktir eden Aliağa ilçe başkanına çok teşekkür ediyorum . Ben sizim gönlünüzdeki, ben sizin gözlerinizdeki kararlılığı  görmek istiyorum 12 haziran da öyle bir sonuç çıkacak ki  o sonuç Tayyip Erdoğan denilen başbakan sıfatlı zatı iktidardan indirmek ile kalmayacak. Hesap vermeye mecbur kalacak. Biz Türk milliyetçisiyiz. Bizler hayatlarının baharında İstikballerinden vazgeçen  insanlarız. Bizler herkesin bir köşeye kuytuya saklandığında direnç gösterebilecek bir iradeyi sergilemiş olduğumuz için  Türk milliyetçisi sıfatını layığı ile taşıyabilme şerefine nail olmuş insanlarız . Çok lafa gerek yok. sizlere burada siyasi bir konuşma yaparsam kendi evine dünürcülüğe gitmiş adam durumunda olurum .  Sevgili dava arkadaşlarım 12 haziran"ın Hakkını layığı ile birlikte verin  Bayrağın yanına paçavra"dan bayrak asmak için vatanın bölünmez bütünlüğünü zaafa düşürebilmek için otonomi sağlayabilmek federasyona geçiş temin edebilmek için Türkçe"den gayrı bir dil ile eğitim yaptırabilmek için bir anayasa değişikliği planlıyorlar. MHP genel başkanını pazarlık masasına çekmeye çalışıyorlar. Ölürüz de pazarlık etmeyiz bu ülkeyi böldürmeyiz.  siyasi hayatımız boyunca böyle tuzaklar ile çok karşı karşıya kaldık. bizim işimiz tuzak bozmak engel aşmaktır. dost düşman herkes bunu iyi bilmek mecburiyetindedir.  Gür sesinize ihtiyacımız vardır. 12 haziran akşamı sandıklar açıldığında  Türkiye"de bir tek slogan olacak. o da “ devletin başına devlet gelecek”
Ses ver Aliağa Bahar Şöleni konseri ülkü ocaklarının kadrolu sanatçılarından Aybüke Aybek ile başladı. Sanatçı bir birinden güzel parçaları ile demokrasi meydanına gelen binlerce Aliağalıyı coşturdu.  Grup Laçin"in eski solisti Hakan Alkar  müzik piyasasında hit olmuş parçalarını Aliağalılar ile birlikte koro halinde söyletti. Akar, Aliağalılara vereceği konserinde verilen sürenin hava muhalefeti ve yaşanan elektrik kesintisi  ile azaldığını sitem etti. İzmirli sanatçı Yakında yeni albümünün müjdesini Aliağalılar ile paylaştı.
Alkar"ın ardından sahne Alan Ahmet Şafak dillerden düşmeyen şarkılarını Aliağalılar için okudu. şarkıları sık sık sloganlar ile kesilen Şafak, gece saatlere kadar Aliağalıları coşturmayı başardı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894