• BIST 9548.09
  • Altın 2488.515
  • Dolar 32.4959
  • Euro 34.5497
  • İzmir 26 °C

Ak Parti Aliağa'da Salona Sığmadı

Ak Parti Aliağa'da Salona Sığmadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / AK Parti Aliağa İlçe teşkilatının her ay gerçekleştirdiği İlçe danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla yapıldı. Her ay düzenli olarak yapılan danışma toplantısına AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Dış İlişki

ALİAĞA SALONA SIĞMADI

ALİAĞA BİR 5 YIL DAHA KAYBETMEYECEK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / AK Parti Aliağa İlçe teşkilatının her ay gerçekleştirdiği İlçe danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla yapıldı. Her ay düzenli olarak yapılan danışma toplantısına AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Dış İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Uğur Türkan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Aliağa İlçe Koordinatörü Hamdi Erdem de katıldı.

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Aliağa ilçe başkanı Kazım Ulaş, “Genel merkezimize ve Adalet Bakanlığına yapılan hain saldırıyı kında. Ulaş,” Bu tür saldırılar kardeşlik bağlarımızın daha kuvvetlendirecek, 30 yıldır devam eden terör inşallah bizim dönemimizde son bulacaktır. Başbakanımızın başlatmış olduğu süreç gelişerek devam etmektedir. Bu gelişmeler olurken 2023 hedeflerimize hızla ve kararlılıkla devam etmektedir, 2009 yılı yerel seçimlerde vatandaşlarımız tercihini bizden yana kullanmamıştır, Ancak yerel yönetimin beceriksizliği ile Aliağa ilçemiz 5 yılını kaybetmiştir. Gönül bu sözlerimizde yanılmış olmayı isterdi, ancak bizler haklı çıktık ve Aliağa beş yılını kaybetmiştir dedi. 2014 yerel seçimlerinde sizlerin desteği ile tekrar belediyeyi kazanacağız ve ak belediyeciliği Aliağa’ya tekrar gelmesini sağlayacağız” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay toplantıya katılan partililere böyle güzel bir bahar pazarı gezmek, aileleri ile vakit geçirmek yerine bu toplantıya katıldıkları için teşekkür etti. Siyasetin bir gönül işi olduğunu anlatan Akay; “Sizler gönül adamısınız hepinize partim adına teşekkür ederim” dedi. 1948 yılında kurulan İsrail devletinin şimdiye kadar yapmış olduğu hiçbir uygulamadan dolayı özür dilememiş olmasının da bu özrün önemini bir kat daha arttırdığını ve dünya üzerinde Türkiye’yi lider ülke olarak görenlerin sayısının giderek arttığını söyleyen Ömer Cihat Akay, Nevruz kutlamalarına da değinerek orada bir tek “Türk bayrağının eksikliği” vardı açıklaması yapan Başbakana; diğer muhalefet partileri tarafından haksız eleştiri yapıldığını anlattı. Kentin belediye başkanlığını tekrar kazanacaklarını anlatan Akay; “Bizler tekrar belediyeyi ak ellere, ak belediyeciliğe teslim edeceğiz” diyerek salondaki partililere “Hata yaparsak özür dilemesini, başarılı olursak teşekkür etmesini bilmeliyiz. Teferruatlarla uğraşmadan hedefe kilitleneceğiz“ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay anlattığı bir hikâye ile bu isteğini pekiştirdi;

“Adamın biri Meksika – Amerika sınırından bir motorla geçmek ister. Gümrük Memuru durdurur ve sorar; Bu arkadaki çuvallarda ne var? Genç cevap verir, “kum” der. Gümrükçü inanmaz ve çuvalları boşaltarak kontrol eder ve bir şey bulamaz. Bu olay çeşitli zaman aralıklarında uzun seneler devam eder. Genç sınırdan bir motorla arkasında iki çuval ile geçmeye devam eder. Gümrükçü emekli olduktan sonra gence rastlar ve sorar? Sen gümrükten ne kaçırıyordun, o kumlarda ne vardı? Genç cevap verir kumlarda bir şey yok “Ben motor kaçırıyordum” der. İşte teferruatlarla uğraşacağımıza esas mesele ile uğraşalım, hedefimiz motor olmalı, o motor da “Aliağa Belediyesidir” diye konuştu..

Akay daha sonra,  Aliağa’da AK Parti’nin 8 bin üyeye ulaşmasında katkı koyan parti üyelerine plaket verdi.

  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894