• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Ak Parti Aliağa'da Sitem ve İSTİFA

Ak Parti Aliağa'da Sitem ve İSTİFA
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yerel seçimlerde Ak Parti'den belediye başkan aday adayı olan Hüseyin Şengül ve kızı Bilge Şengül İlçe başkanı Yaşar Akbulut'a sitem ederek partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI HÜSEYİN ŞENGÜL'DEN SİTEM VE İSTİFA

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yerel seçimlerde Ak Parti'den belediye başkan aday adayı olan Hüseyin Şengül ve kızı Bilge Şengül İlçe başkanı Yaşar Akbulut'a sitem ederek partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Şengül kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Ak Parti Aliağa ilçe başkanı Yaşar Akbulut ve yanındakilerinin tarafına olan tutum ve davranışlardan dolayı istifa ettiğini belirtti. Şengül yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi: Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN ,DP Genel Başkanlığı yapmış Süleyman SOYLU'yu partimize kabul ederek onu partimize Genel Başkan Yardımcısı yapmıştır.Yine Has Parti Genel Başkanlığı yapmış Numan KURTULMUŞ'uda partimize kabul ederek onu da  Genel Başkan Yardımcısı yapmıştır.Ben 1999-2009 yılları arasında DP'den Helvacı'da Belediye Başkanlığı yaptım.2010 yılından beri Ak Partiye girmek istememe rağmen Aliağa İlçe Başkanlığı ve yönetimi tarafından bir türlü partiye kabul edilmedim.Bundan 4-5 ay önce zar zor Ak Partiye üye yapıldım.2014 Belediye Başkanlığı seçimleri için de kızım Bilge ŞENGÜL ile birlikte Ak Partiden Aliağa Belediye Başkan aday adayı olduk.Gecemizi gündüzümüze katarak partimiz için canla başla çalıştık. Bizi bir türlü kabullenemeyen, içine sindiremeyen ,daima onur ve gururumuzu kıran ,küçük olsun bizim olsun anlayışında olan başta İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve yandaşlarının bu hal ve hareketleri artık tarafımızdan katlanılmaz bir hale gelmiştir.Kıskanç, haset ve dar beyinli olan bu kişilerin partisinde kalmak sinirlerimizi bozmuş sabrımızı tüketmiştir. Üyesi olduğum Ak Partiden bu yüzden ayrılmaz istiyorum.İstifamın ivedilikle yerine getirilmesini arz ederim" dedi.

Öte yandan yine Ak Parti'den belediye başkan aday adayı olan Hüseyin Şengül'ün Kızı Bilge Şengül'de sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklama ile partiden istifa ettiğini ifade ederek şu sözlere yer verdi :Ne yaptıysak Ak Parti ilçe başkanı Yaşar Akbulut'a ve yandaşlarına yaranamadık partimizden maalesef istifa etmek zorunda kaldık. İstifa dilekçemizi alan Yaşar Akbulut ve yandaşları bizden kurtuldukları için umarım rahatlamışlardır" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894