• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Ak Parti PETKİM'i KINAYACAK

Ak Parti PETKİM'i KINAYACAK
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa Ak Parti ilçe teşkilatı kasın ayı ilçe danışma toplantısını Ak parti İzmir milletvekili Ali Aşlık’ın da katılımı ile Atatürk kültür merkezinde gerçekleştirdi. sadece yönetim kademeleri, mahalle ve köy başkanları

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI PETKİM’İ KINAYACAK

ALİAĞA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KASIN AYI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa Ak Parti ilçe teşkilatı kasım ayı ilçe danışma toplantısını Ak parti İzmir milletvekili Ali Aşlık’ın da katılımı ile  Atatürk kültür merkezinde gerçekleştirdi.  yönetim kademeleri, mahalle ve köy başkanları, belediye meclis üyeleri dışında parti üye ve delegelerine kapalı yapılan toplantıda  konuşan vekil Ali Aşlık  TBMM den çıkan ve onay için Cumhurbaşkanlığına sunulan büyükşehir yasasıyla ilgili bilgiler verdi. Büyükşehir yasasıyla ilgi olarak muhalefet partilerinin kara propaganda yaptığını bunun için teşkilatların yasayı  anlamaları ve halka doğru bir şekilde anlatmaları gerektiğini belirtti.

Aşlık, "Bu yasayla birlikte büyükşehir sayısı 16 dan 29 a çıktı ve büyükşehir sınırları il sınırı oldu. Yasayla birlikte büyükşehirlerin gelirleri artırıldı ve 5 yıl süreyle büyükşehirler gelirlerinin yüzde 10 unu yeni mahalle olan yerleşim yerlerine harcama zorunluluğu getirildi. Yine yasanın yürürlüğe girdiği tarih itibarıyla köylerde bulunan bütün yapılar ve işletmeler ruhsatlı hale gelecek, buralarda kullanılan su bedeli belirlenirken büyükşehirin en düşük tarifesinin yüzde 25 ini geçmeyecek şekilde ücretlendirilecek. Köylerde oturan vatandaşlarımız köylerinin mahalle olmasına üzülmemesi , aksine büyükşehirli oldukları ve hizmet standartlarının yükselecek.yasa  köylerimizin ve büyükşehirlerimizin dönüşümü için büyük katkı sağlayacak."

AK PARTİ PETKİM’İ KINAYACAK

İlçe başkanı Kazım Ulaş ise konuşmasında teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aliağa gündemindeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Petkim’in işçi alımlarında Aliağa’yı devre dışı bırakmasını önümüzdeki günlerde bütün sivil toplum örgütleriyle birlikte yapacakları bir etkinlikle kınayacakları belirtti.  İzban güzergahının  Aliağa daki bazı kurumlar tarafından değiştirilmeye çalışmasını da doğru bulmadıkları belirten ilçe başkanı Ulaş ,”biz güzergahın değiştirilmesini değil  güzergah üzerindeki eski garaj mevkiine yeni bir istasyon yapılmasını istiyoruz,  konuyu yönetim kurulumuzda değerlendirip Aliağa halkı için en uygun güzergah hangisi olacaksa onun olması için gayret göstereceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894