• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Ak Parti Siyasi Hafızaya Sahip

Ak Parti Siyasi Hafızaya Sahip
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / Ak Parti Aliağa ilçe başkan vekili Mesut Yaşar Aybar, bir sosyal ağda bulunan kişisel hesabından yaptığı yazılı açıklamayla yerel seçim tarihinden, ilçe siyasetine, belediye icraatlarına kadar birçok konuda çarpıcı açı

Ak Parti Aliağa ilçe başkan vekili Mesut Yaşar Aybar:

Partimiz Siyasi Hafıza ve kurumsallığa sahiptir

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / Ak Parti Aliağa ilçe başkan vekili Mesut Yaşar Aybar, bir sosyal ağda bulunan kişisel hesabından yaptığı yazılı açıklamayla yerel seçim tarihinden, ilçe siyasetine, belediye icraatlarına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

mesut-b.jpg

Yerel Seçimler öne alınacak

Yaptığı yazılı açıklamaya “Yaklaşan yerel seçimler ve Aliağa gündemi ile ilgili olarak aşağıdaki hususları kamuoyunun bilgisine sunarız.” Diyerek başlayan Aybar, “2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin öne çekilmesiyle ilgili olarak hükümetimiz bir çalışma yapmaktadır. Muhtemelen 2013 yılı kasım ayı içerisinde yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Aliağa’da da partilerin belediye başkan adayları ile ilgili olarak yerel basında bazı isimler gündeme gelmekte ve partimizin amblemi ve kurumsal kimliği kullanılarak bazı aday isimleri de yazılmaktadır.” Dedi.

Ak Parti Siyasi Hafızaya sahiptir

Ak Parti Aliağa ilçe başkan vekili Mesut Yaşar Aybar, “partimiz aday belirleme noktasında gerekli olan siyasi hafıza ve kurumsal kimliğe fazlasıyla sahiptir. Aliağa teşkilatımızda bu konuda yeterli siyasi hafıza ve kurumsallığa sahiptir. Zamanı geldiğinde yerel seçimi kazanacak ve daha önemlisi kazandıktan sonrada Aliağa’mızı hakkaniyet ve adaletle yönetecek karoları seçecektir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Belediye 5 milyon TL Borçlanacak

Aybar, Yazılı basın açıklamasında, Belediye icraatları da eleştirerek, “(Borç ödemeye geliyorum) diyerek halkımızdan yetki alan CHP’li Aliağa Belediyesi, Düğün Salonu yapabilmek için yaklaşık beş milyon TL kredi kullanacak. Yani belediyeyi borçlandıracak. Aliağa’mızda belediye borçlandırılmadan ve kasasından tek kuruş para çıkmadan bu ölçekli bir yatırım değişik yöntemlerle (yap-işlet, kiralama vs) yapılabilirdi. Kredi kullanım sürecini ve sonrasının takipçisi olacağımızı halkımızın bilmesini isteriz.” Görüşlerine yer verdi.

Belediye Şirketi’nde neler oluyor?

Ak Parti Aliağa ilçe başkan vekili Mesut Yaşar Aybar, Aliağa Belediyesi şirketinde yaşananları halkın bilmesi gerektiğini iddia ederek, “Şirketin faaliyetlerini yürütemez durumda olduğu, özellikle belediye benzinliğinde zaman zaman satacak benzin mazot gaz bulunmadığı ve benzinliğin devredilmesiyle ilgili pazarlıklar yapıldığı söylenmektedir. Şeffaf belediyecilik iddiasında olanların acilen şirketle ilgili hesapları Aliağa kamuoyuyla paylaşmaları gerekmektedir.” Dedi.

Aliağa Siyasetinde yer açma çabası

Aybar’ın yazılı açıklamasında en ilginç bölüm ise ismini vermeden eleştirdiği siyasilerdi. Aybar, “Bazı eski siyasiler, CHP’de klasikleşmiş olan siyaset tarzıyla çamur at izi kalsın politikası ve kayıkçı kavgasıyla kendilerine Aliağa siyasetinde yer açma çabasında. Bu siyasilere tavsiyemiz ellerinde suç teşkil edecek bilgi ve belge varsa bunları devletin savcılarıyla paylaşmaları ve suç duyurusunda bulunmalarıdır. İddia eden iddiasını ispatla mükelleftir.” Dedi. Ak Parti Aliağa ilçe başkan vekili Mesut Yaşar Aybar, bu ifadeleriyle hangi siyasetçiyi eleştirdiğine açıklık getirmedi.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894