• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İzmir 17 °C

Ak partiden Kadınlara Karanfil

Ak partiden Kadınlara Karanfil
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ak Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar, ''Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yıllara kadar,durdurulamaz bir yükselişe geçmiştir''

AK PARTİ 3 BİN ADET KARANFİL DAĞITTI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ak Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma  Bayar, ''Cumhuriyetin ilk yıllarından  bu yıllara kadar,durdurulamaz bir yükselişe geçmiştir'' diyerek sözleri şöyle sürdürdü: '' Kadınlar toplum içerinde,bin bir rolde hayatın yükünü omuzlamıştır. Cumhuriyetin  kuruluşundan günümüze kadar kadınlar, eğitimden sağlığa,yasama,yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten, ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almışlardır. Kadınlarımız,İlk  okula giden yavrunun hocası, ekilen tarlanın ürün vermesini sağlayan çiftçisi,hastalıklarla boğuşanların şifa kaynağı,hizmet için koşturan siyasetçinin ta kendisi. Var oluştan bu yana, hayatın her karesinde ilgi ve bilgisiyle donanan kadın,gerek evi gerekse işinde sürekli olarak gelişmiş ve etrafındakileri de geliştirmiştir. Ak parti olarak Cumhuriyet tarihinde ilk defa TBMM'de Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu  kurduk. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip erdoğan'ın dediği gibi:'' Biz biliriz ki, Cennet,annelerin ayakları altındadır.Biz biliriz ki,'Annemize, babanıza, yanınızda yaşlandıklarında öf bile demeyiz.Gönül dilinde rahmet ve huzur olan kadınlarımızın  08 Mart Dünya  Kadınlar Gününü kutlar,sağlık, mutluluk ve huzur dilerim'' dedi.

Aliağa Ak Parti Başkan Vekili Mesut Yaşar Aybar destekte bulunarak,'' Hayat onlarla güzel, hükümetimiz döneminde kadınlarımız iş hayatında ,toplum hayatında önemli derecede yer aldı. Bu da AK Parti'nin kadına verdiği değerin önemli bir göstergesidir.'' dedi.

Ak  Partili kadınlar ellerindeki  karanfillerle Aliağa'nın merkezinde dolaşarak, kadınlara 3000 adet karanfil dağıttı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894