• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İzmir 17 °C

Ak Parti’li Gençler Foça’da İftar Yemeğinde Buluştu

Ak Parti’li Gençler Foça’da İftar Yemeğinde Buluştu
AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Savran'ın ev sahipliğinde İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Foça İlçe Başkanı...

AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Savran'ın ev sahipliğinde İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Foça İlçe Başkanı İrfan Çalışkan ve partili gençler, bir teknede düzenlenen iftar yemeğinde buluştular.

'Gönül Sofrası'nda konuklarını ağırlayan AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Savran ile diğer teşkilat başkanları ve partili gençler, 24 Haziran seçimlerine ilişkin de istişare yapma fırsatı buldular. İlçede kurdukları standa yapılan saldırıya değinen Başkan Savran, "Foça gibi güzide, fakat siyasetin bir o kadar da zor olduğu ilçemizde neler yaşadığımızı bir Allah bir de biz biliyoruz. Foça Gençlik Kollarımızın standına yapılan yapılan sözlü ve fiziki saldırıyı bugün tekrar kınıyorum. Standımıza saldırı yapan şahsiyete sesleniyorum; acaba Foça meydanına büstünün mü kurulacağını zannediyor? Kimse unutmasın ki saldırılar bizi yıldırmayacaktır. Foça Ak Parti Gençlik Kolları olarak bu işin peşini bırakmayacağız." dedi.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da davet için teşekkür etti. İnan, "Bugün sizlerle beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 24 Haziran sadece İzmir için değil Türkiye için değil dünya içinde önemli bir seçim. Seçime kısa bir süre kala gençlik kollarımızla birlikte 30 ilçemizde büyük özveri ve gayretle çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894