• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İzmir 19 °C

Ak Parti'nin Ramazan Mesaisi

Ak Parti'nin  Ramazan Mesaisi
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş Ramazan ayı boyunca yaptıkları ve yapacakları programlar hakkında bilgiler verdi. Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş yaptığı yazılı açıklamada Ramazan programlarını şu şekil

AK PARTİ ALİAĞA'NIN  RAMAZAN MESAİSİ

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN RAMAZAN MESAİSİ

AK PARTİ ALİAĞA YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA RAMAZAN MESAİSİ

ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş Ramazan ayı boyunca yaptıkları ve yapacakları programlar hakkında bilgiler verdi.
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş yaptığı yazılı açıklamada Ramazan programlarını şu şekilde özetledi: “İl Başkanlığımızın yaptığı program doğrultusunda, takip ettiğimiz çalışmalar esnasında dört milletvekilimiz ile Aliağa merkezde ve beldemiz ile köylerde çalışmalar ve İftar yemekleri etkinliklerinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde de bu etkinliklerimiz devam edecek. Bu çalışmalar içinde 4 milletvekilimiz ile ayrı ayrı ve değişik yerlerde sokak iftar etkinlikleri ve İlçe Başkanı başta olmak üzere her yönetim kurulu üyesinin, Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclisi üyelerimizin 5 eve misafir olarak gönül sofrası adı altında ziyaret etkinlikleri var. 13 Ağustos akşamı İl Başkanımız Ömer Cihat Akay ile birlikte Çıtak köyümüzde iftar yapıp köy halkımızla birlikte olacağız. Bizler için olduğu kadar ülkemiz içinde çok önemli olduğuna inandığımız 14 Ağustos AK Parti Kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Şimdiye kadar kuruluştan bu yana AK Partinin her kademesinde görev yapmış olan arkadaşlarla bir araya gelip İftar yapacağız. Yapılan ve yapılacak olan bu programların dışında Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı olarak her akşam bir köye gidiyoruz. Köyde teravih namazını kılıp sonra köy kahvesinde vatandaşlarımızla beraber oturup sohbet ediyoruz. Sıkıntı ve dertleri varsa onları dinliyoruz. Çözüm noktasında yardımcı oluyoruz.

ALİAĞA AK PARTİ KÖY KÖY GEZİYOR

Ramazan başladığı ilk günden itibaren Aşağışakran, Bahçedere, Yüksekköy, Kapıkaya, Hacıömerli, Kalabak, Kalabak yeni yerleşim, Çoraklar, Çaltılıdere, Karaköy, Uzunhasanlar, Karakuzu, Güzelhisar, Samurlu olmak üzere 14 köyümüzü ziyaret ettik. Kalan 5 köyümüzü de ziyaret etmeye devam edeceğiz. Köy programlarına İlçe Başkanı, İl genel meclisi Üyesi, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Yardımcıları ve Yönetim Kurulundan arkadaşlarımız olmak üzere kalabalık heyetle katılıyoruz. Milletvekili programlarımızdan Sayın Hamza Dağ ve Sayın Nesrin Ulema’nın programlarını gerçekleştirdik. Sayın Hamza Dağ’ın programına ilçenin bürokratları, sivil toplum kuruluşları, muhtarları, hemşeri dernekleri, Şehit ailesi ve AK Parti yönetim kurulu ile Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz katıldı. Sayın Nesrin Ulema’nın programında ise önce ilçemizi ziyaret eden Sayın Ulema daha sonra Yenişakran Beldesinde 5 tane yoksul aileye Belediye Başkanı İ. Etem Yorulmaz eşliğinde ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte  birer ziyaret gerçekleştirdik. Daha sonra iftar çadırında vatandaşla beraber iftar yapıldı.  Vatandaşla sohbet edildi. Teravih sonrasında Bölük kahvesinde geç vakitlere kadar vatandaşların sorunları ve istekleri hakkında görüşmeler yapıldı.
On bir ayın sultanı Ramazan ayı içinde Ak Parti olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirmek Aliağa halkı ile bir araya gelip İftar sofralarında Gönül Birliğine ulaşmayı sağlamayı görev edindik. Tüm çalışma arkadaşlarımızla her dönemde yaptığımız vatandaşlara bire bir ulaşma arzumuzu Ramazan ayında katlayarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Tüm Aliağa vatandaşlarımızın bir kez daha Ramazanlarını kutlar, bereketli günler dileriz.”

  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894