• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Akar GSK Şimpiyonları Ağırladı

Akar GSK Şimpiyonları Ağırladı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Avrupa Şampiyonu, Dünya ve Olimpiyat İkincisi Ekrem Boyalı ile eşi yine Avrupa Şampiyonu Dünya ve Olimpiyat İkincisi Ayşegül Ergin Boyalı ve eski Taekwondo Federasyonu Başkanı Avrupa, Dü

AKAR GSK VE FİTFORM SPORT CENTER ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Avrupa Şampiyonu, Dünya ve Olimpiyat İkincisi Ekrem Boyalı ile eşi yine Avrupa Şampiyonu Dünya ve Olimpiyat İkincisi Ayşegül Ergin Boyalı ve eski Taekwondo Federasyonu Başkanı Avrupa, Dünya ve Olimpiyat İkincisi Cengiz Yağız, Avrupa Şampiyonu ve eski Milli takım antrenörlerinden Kadir Yağız AKAR Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Fitform sahibi Özkan Akar’ı ziyaret etti.

Ziyarette şampiyonlar bir araya geldikleri sporculara tavsiyelerde bulundular. Taekwondo camiasının efsane ismi Ekrem Boyalı ziyaretten memnun olduğunu belirterek “Aliağa da bu kadar güzel bir spor tesisinin kurulmasını sağlayan Uluslararası Hakemimiz ve arkadaşımız Özkan Akar’ı tebrik ediyorum. Kısa sürede Taekwondo da 2 Türkiye madalyası kazandıran ve Avrupa Şampiyonasında ülkemizi eden AKAR gençlik ve spor kulübünün önümüzdeki dönemde çok daha büyük başarılar elde edeceğinden eminim” dedi.

Eski Federasyon Başkanı Cengiz Yağız Olimpiyatlardan hemen sonra yapılacak Federasyon Başkanlığı seçimlerinde tekrar aday olduğunu belirterek Türk sporu ve taekwondosunu tekrar ileri düzeyine çıkarmak için yola çıktığını söyledi. Özkan Akar’ın kendisine büyük destek verdiğini ve bu desteklerle seçimi kazanmayı umduğunu belirten Yağız “Yetenekli ve ciddi bir ekiple bu işi tekrar başaracağız” dedi. Yağız ayrıca Aliağa’ ya böyle güzel bir tesis kazandıran Özkan Akar’ıda  tebrik ettiğini ve herkese örnek gösterdiğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894