• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Akdeniz Yemekleri Haftası

Akdeniz Yemekleri Haftası
Barceló Eresin Topkapı Otel, yemeğin şölene dönüştüğü bir atmosferde Akdeniz ülkeleri mutfaklarından en seçkin örnekleri sizlere sunuyor. Özel bir mekanda birbirinden güzel şaraplar eşliğinde Akdeniz Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini tatma fırsatını

EN SAĞLIKLI VE LEZİZ YEMEKLER “AKDENİZ YEMEKLERİ HAFTASI” İLE BARCELÓ ERESİN TOPKAPI OTEL’DE

Barceló Eresin Topkapı Otel, yemeğin şölene dönüştüğü bir atmosferde Akdeniz ülkeleri mutfaklarından en seçkin örnekleri sizlere sunuyor. Özel bir mekanda birbirinden güzel şaraplar eşliğinde Akdeniz Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini tatma fırsatını kaçırmayın!
Akdeniz Mutfağı’nın en lezzetli ve sağlıklı yemekleri olan, mozzarella peyniri, soğuk füme dana eti ve kokteyl sos ile Capresse Salatası, közlenmiş patlıcan salatası ile sebzeli ve peynirli Paçanga Böreği, bonfile dilimleri, roka salatası, mantar ve balzemik sos ile Dana Carpaccio, küp peynir ve sirkeli zeytinyağı sos ile Yunan Usulü Çoban Salatası, ince kesilmiş dana rosto, ton balıklı, ançuezli mayonez sos ve çeri domates ile Vitello Tonato, ricatto peyniri ve bolonez sos ile Lazanya, patates püresi, sote sarımsak, domates, sote ıspanak ve pestolu krema sos ile Gnocchi Salsa, taze linguine, Akdeniz kum midyeleri sotesi, saf zeytinyağı, sarımsak ve pestolu beyaz şaraplı peynir sos ile Wongola Linguine buram buram Akdeniz kokuyor. Ana yemekler arasında Kalamar Kızartma, Dana Escalope, Fırınlanmış Piliç, Levrek Izgara yer alırken, Tiremisu ve Elmalı Turta yemek sonunda bekleyen sürprizler.
Barceló Eresin Topkapı Hotel, Akdeniz Mutfağını keşfetmek isteyenleri 6 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Akdeniz Yemekleri Haftası’na davet ediyor.
Rezervasyon için:
Ziyafet Ofisi - Burçin Yahşi
0 212 631 12 12

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894