• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

Akhisar’da Kaldırımlar Yayaların

Akhisar’da Kaldırımlar Yayaların
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa merkezde bir süre önce uygulamaya

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa merkezde bir süre önce uygulamaya başlanan daha sonra ilçelere yayılan sıfır kaldırım işgali uygulamalarını denetlemek amacıyla Akhisar ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, bir süre önce Manisa merkezde uygulamaya başlanan sıfır kaldırım işgali uygulaması için Akhisar’ı ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kaldırım işgallerine yönelik anket çalışması sonrasında başlatılan uygulama vatandaşlardan tam puan almaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile bir süre önce merkezde başlatılan sıfır kaldırım işgali uygulaması Akhisar’da da uygulamaya başlandı. Kaldırımları daha rahat ve geniş bir şekilde kullanmaya başlayan vatandaşlar tarafından tam not alan uygulamayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, uygulamanın yapıldığı Akhisar’da yerinde inceleyerek, denetimlerde bulundu. 

ESNAFTAN DESTEK
Akhisar’ı ziyaret eden Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, burada Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Sezgin Gazi ile görüştü. Sezgin Gazi ile birlikte Tahir Ün Caddesi’nde yapılan uygulamayı yerinde inceleyerek vatandaşların görüşlerini dinledi. Akhisar’daki uygulamadan da vatandaşların memnuniyetlerini alan Başkan İra, Manisa’nın ilk kadın oda başkanı olan Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Güney ile biraraya gelerek uygulama hakkında görüş alışverişinde bulundu. Uygulamayı yerinde ve olumlu bulduğunu ifade eden Lokantacılar Odası Başkanı Güney, uygulamaya destek verdiğini kaydetti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eten Güney, her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 

“AKHİSAR NEFES ALIYOR”

Yapılan incelemelerin ardından uygulama hakkında değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Akhisar ilçemizde esnaflarla vatandaşlarla, muhtarlarımızla görüştük. Merkezde bu uygulamaya başladık, vatandaşlar yüzde yüz memnun. Bu ilçelerde de çok memnun. Esnaf açısından biraz tedirginlik var. Yıllardır bu ilçelerde bu şekilde bir uygulama yapılmamış. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda bu ilçelerde de uygulamaya başladık. İncelemelerimizi yapıyoruz, artık gerçekten Akhisar’ın içi nefes alıyor. Vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde yürüyor. Ben burada bu işin en büyük sorumlusu esnafımıza teşekkür etmek istiyorum. Daha önce bilgilendirmelerimizi yaptık, broşürlerimizi dağıttık. Uygulamanın başlayacağı zamanı duyurduk. Bugün sıfır kaldırım işgalinin başladığı 4. gün. Gördük ki herkes kurallara uyuyor. Esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız uygulama karşısında teşekkür ediyor. Cengiz Ergün başkanın bu kararı almasından dolayı çok memnunlar. İlçe belediyeleri ile ilgili talepler bize geliyor. Onların neden bu uygulamayı yapmadıkları yönünde talepler geliyor. Bizim ilçe belediyelerine herhangi bir yaptırımda bulunmamız mümkün değil. Bunun kararını tabi ki vatandaş verecek. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan caddeler nefes alıyor, herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Biz Cengiz Ergün başkanımızla bu şekilde çalışıyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizim için her zaman ön planda” diye konuştu.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894