• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İzmir 26 °C

Ali Engin CHP İzmir'de Fark Atacak

Ali Engin CHP İzmir'de Fark Atacak
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin Aliağa Radyo Sahil de Haber Müdürü Yunus Yeşilöz’ün hazırlayıp sunduğu Açık Görüş programına konuk olarak 2014 seçimleri öncesinde yaşana süreci, parti çalışmaları ve aday

CHP İZMİR  İL BAŞKANI ALİ ENGİN “AÇIK GÖRÜŞ” PROGRAMINA KONUK OLDU

ALİ ENGİN “İZMİR VE İLÇELERİNDE DİĞER PARTİLERE 20 PUANLIK FARK ATACAĞIZ”

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TOLGA SEZER / REKLAM / ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin Aliağa Radyo Sahil de Haber Müdürü Yunus Yeşilöz’ün hazırlayıp sunduğu Açık Görüş programına konuk olarak 2014 seçimleri öncesinde yaşana süreci, parti çalışmaları ve aday adaylıkları ile ilgili bilgiler verdi. CHP İlçe Başkanı Özcan Durmazın da katıldığı programda CHP’nin seçime çok iyi hazırlandığını ve İzmir’in seçimde mutlaka CHP’yi tercih edeceğini dile getirdi.İlçe toplantılarına Aliağa ile devam eden ve aday adayları ve partililerle toplantılar yaparak gelinen nokta hakkında bilgiler veren İzmir İl Başkanı Ali Engin “Bugün de Aliağa da toplantımızı yaptık. Dokuzuncu İlçe toplantımızdı. Bu toplantılarımızı devam ettireceğiz. Günde üç ilçe toplantısı yapıyoruz” diye konuştu.

ALİ ENGİN “ İZMİR DEMOKRASİ GELENEĞİNİ EN İYİ YAŞAYAN İLDİR. CHP OLARAK İZMİR VE İLÇELERİNDE BÜYÜK BAŞARI ELDE EDECEĞİZ. DİĞER PARTİLERE 20 PUAN FARK ATACAĞIZ”

CHP İl Başkanı Ali Engin 30 Mart 2014 te yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin İzmir de yine çok başarılı bir sonuç elde edeceğini ifade etti. Türkiye de CHP olarak en başarılı ilin İzmir olduğunu dile getiren Engin “ Biz işimizi ciddiye alıyoruz. İzmirlilerin üzerimize yüklediği sorumluluğun farkındayız. İzmir de AK Parti ve MHP’ni 20 puan üzerinde bir farkla seçimi alacağız. Hem 30 ilçeyi hem de Büyükşehir’i yüzde 55-60 gibi bir oyla alacağımızı söylemiştim. Şimdi bu toplantılarda görüyorum ki bu iddia mesnetsiz değilmiş. İlçe Başkanlarımız, aday adaylarımız çok iyi çalışıyorlar. Aliağa da da durum böyle. Belediye Başkanımız hizmet ediyor, İlçe yönetimimiz, adaylarımız saha çalışmaların yapıyorlar. İzmir halkının beklentilerine cevap verecek çalışmalar yapılıyor. Çok titiz çalışıyoruz. Yurttaşlarımız bizden çok şey bekliyorlar.” diye konuştu.

“HER ADAY ADAYIMIZ DEĞERLİ VE SORUMLULUK SAHİBİ. BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ ARALIK AYINININ İLK HAFTASINA AÇIKLANABİLİR, İLÇELERDE İSE ADAYLARIMIZIN AÇIKLANMASI OCAK AYI SONUNU BULABİLİR”

CHP Genel Merkezi’nin İzmir’e özel bir önem verdiğini ifade eden İl Başkanı Ali Engin “ İzmir de aday adaylarımızın açıklanması çalışmalarımız devam ediyor. İzmir’in genel merkezimizde ayrı bir yeri var ve daha özen gösteriliyor. Büyükşehir adayımızı sanıyorum Aralık ayının ilk haftasında, İlçe adaylarımızın ise Ocak sonu gibi açıklanacağını düşünüyorum. Mevcut halde devam eden anket çalışmalarımız, kamuoyu yoklamalarımız ve saha çalışmalarımız sürüyor. Tüm aday adayı arkadaşlarımız talip oldukları görevi en iyi şekilde yapabilecek durumdalar. Hepsi de bilinçli ve donanımlı. Şu an Belediye Başkanlığı yapan arkadaşlarımız da görevlerine devam edebilir bir başka adayımızda bu göreve talip olup seçilebilir. Kim belirlenirse belirlensin diğer tüm arkadaşlarımız o adayın arkasında kenetlenip destek olacaktır. CHP li olmak da böyle bir şeydir. 90 yıllık bir partiyiz ve hala ayaktayız. Biz Türkiye’nin partisiyiz. Bu halkımızın bize olan teveccühüdür. Bizde bu teveccühe layıkıyla karşılık vermeliyiz” dedi.

“ALİAĞA ÖNEMLİ BİR İLÇE. DEMOKRASİ BİRİKİMİ GÜÇLÜ VE BÜYÜK BİR İLÇE”

Aliağa da aday adaylığı yarışına çıkan adayları kutladığını ve başarılar dilediğini sözlerine ekleyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin “ Aliağa İzmir’in hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda önemli bir ilçesi. Bu kenti daha güzel hale getirecek daha yaşanabilecek bir kent haline getirebilmek adına aday adaylarının projelerini takip ediyorum ve çok beğeniyorum. İzmir Demokrasi kültürü ve birlikte yaşama kültürü gelişmiş bir İlçe de yaşadıklarının bilincinde çalışıyorlar. Bizde vatandaşa dokunan, halkın benimsediği, çalışkan ve projeleri olan, ayrıştırıcı olmayan, kaynakları iyi kullanan, adalet duygusu gelişmiş adaylarımızla yola çıkacağız. Herkes bizim vatandaşımız, camide bizim, cem evi de bizim. Alevi de bizim Sünni de bizim. Tolumun her kesimini kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

ÖZCAN DURMAZ “ SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ PROBLEMSİZ GİDİYOR. BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SEÇİME HAZIRLANIYORUZ”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “ İlçe olarak tüm aday adaylarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. İl Yönetimimiz ve Genel Merkezimiz ile koordineli çalışıyoruz. Bilimsel çalışıyoruz. Süreç devam ediyor. İl Başkanımız ile sürekli değerlendirmeler, partililerimiz ile koordineli programlar yapıyoruz. İl Başkanımız ve yönetimimiz, İzmir’ i ve tüm ilçelerle birlikte Aliağa’yı da çok önemsiyor. 30 Mart seçimleri sonrasında daha büyük bir başarı göstererek tüm İzmir de ve Aliağa da başarılı olacak ve CHP olarak seçimi kazanacağız.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894