• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İzmir 23 °C

Aliağa Belediye Meclisi’nden Darbe Girişimine Kınama

Aliağa Belediye Meclisi’nden Darbe Girişimine Kınama
Belediye Başkanı Serkan Acar Başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda başkanlıktan gelen önergelerin ve komisyondan gelen raporların oylanmasından sonra gündeme alınan 15 Temmuz darbe teşebbüsünün kınanmasına ilişkin temenni kararı oy bi

ALİAĞA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN DARBE GİRİŞİMİNE KINAMA

Aliağa Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında, 15 Temmuz gecesi milli mücadeleye ve demokrasiye yapılan darbe girişimi AK Partili meclis üyelerinin verdiği gündem dışı önerge ile kınandı.

Belediye Başkanı Serkan Acar Başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda başkanlıktan gelen önergelerin ve komisyondan gelen raporların oylanmasından sonra gündeme alınan 15 Temmuz darbe teşebbüsünün kınanmasına ilişkin temenni kararı oy birliği ile kabul edildi.

BAŞKAN SERKAN ACAR: ALİAĞA BELEDİYESİ DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN EMRİNDEDİR
Hep birlikte bu bayrağa ve bu topraklara sahip çıkacaklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Ülkemizin tamamında olduğu gibi Aliağa’mızda da birlik, beraberlik, hoşgörü içerisinde birbirimize sarılarak, her kesimiyle bu olaya karşı bir duruş sergilendi. Aliağa’da her bireye her toplum kuruluşuna çok teşekkür ediyorum. Allah bu birliğimizi bu dirliğimizi bozmasın. Bir daha da böyle bir şey nasip etmesin. Aliağa Belediyesi; meclisi, birimleri ve tüm imkanları ile devletimizin ve milletimizin emrindedir. Ne imkanımız varsa devletimize sunulmuştur ve sunulmaya da devam edecektir” dedi.

ULAŞ: DESTEKLERİNDEN DOLAYI ALİAĞA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Temenni kararının oy birliği ile alınmasından ötürü belediye meclisine ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür eden AK Parti Grup Sözcüsü Kazım Ulaş, darbe girişimine ilişkin şöyle konuştu: Darbe kalkışmasının ilk saatlerinde itibaren Aliağa’daki siyasi parti temsilcileri, kaymakamımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız ve bu uğurda günlerdir demokrasi meydanında nöbet tutan Aliağa halkına çok teşekkür ediyorum. Meydanları dolduran vatandaşlara yapılan ikramlardan ve maddi desteklerden dolayı Aliağa Belediyesine de ayrıca çok teşekkür ediyorum” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894