• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Aliağa Belediyesi Kış Spor Okulları Kayıtları Başlıyor

Aliağa Belediyesi Kış Spor Okulları Kayıtları Başlıyor
Sporu ve sporcuyu her daim destekleyen Aliağa Belediyesi’nin ‘2016-2017 Kış Spor Okulları’ kayıtları başlıyor.

Sporu ve sporcuyu her daim destekleyen Aliağa Belediyesi’nin ‘2016-2017 Kış Spor Okulları’ kayıtları başlıyor.

Çocukların okul dışında kalan boş vakitlerini daha iyi değerlendirebilmeleri ve sportif becerilerini arttırabilmeleri amacıyla çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte ‘2016-2017 Kış Spor Okulları’ dönemini de başlatıyor. 

Aliağa Belediyesi tarafından açılacak olan spor okullarında çocuklar, spor antrenörleri eşliğinde istedikleri branşta spor yapma imkanı bularak kendilerini hem zihinsel hem de bedensel olarak geliştirebilecek.  Enka Spor Tesisleri’nde verilecek olan kurslarda çocuklar; voleybol, basketbol, futbol, karate, tenis, masa tenisi, güreş ve tekvando branşlarında eğitim görecek.

Kış Spor Okulları için 26 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan kayıtlar 30 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Müracaatlar ise Aliağa Enka Spor Salonu’na yapılacak. 

ÖZKURT, ÇOCUKLARI SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ
Yaz ve kış dönemlerinde düzenlenen spor kursları ile Aliağalı gençleri sporla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Aliağa Belediyesi Spor Sorumlusu Bilal Özkurt, “Aliağa Belediyesi olarak çocukların okullarından kalan boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini istiyoruz. Spor yapan çocuklar, yaşıtlarına göre daha az stres yaşarlar ve özgüvenleri de spor yapmayan çocuklara göre daha fazladır. Sporcu çocuklar genellikle dışa dönük ve sosyal olur. Gerek bireysel, gerekse takım sporları ile ilgilenen çocuklar; disiplin konusunda da başarılıdır. Spor karşılaşmalarında hızlı olmak ve çabuk karar vermek durumunda sıklıkla kalan çocuklar, bir süre sonra bunu hayatlarının her alanına uygulayabilir hale gelir. Bu nedenle, spor yapan çocuklar, karar alma, matematiksel düşünme ve olasılıkları hızlı bir şekilde hesaplayabilme gibi konularda da kendilerini hızlı bir şekilde geliştirir” diyerek tüm çocukları spor yapmaya davet etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894