• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İzmir 16 °C

Aliağa Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda Sertifika Sevinci

Aliağa Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda Sertifika Sevinci
Aliağa Belediyesi tarafından, çocukları yaz aylarında sporla buluşturmak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları 2016 sezonu, gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi.

Aliağa Belediyesi tarafından, çocukları yaz aylarında sporla buluşturmak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları 2016 sezonu, gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi. Aliağa ENKA Spor Salonu’nda yapılan törende eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt’un elinden aldı. 


Aliağa Belediyesi Yaz Okulu Öğrencileri... paylaşan: egeplay

Sporun bedensel gelişime olduğu kadar ruhsal ve zihinsel gelişime de büyük katkı sağladığını ifade eden Özkurt, “Gençler geleceğin teminatıdır. Biz de bu bilinçte gençlerimizi her yönden en doğru şekilde yetiştirmek durumundayız” diyerek kurslara katılan çocuklara ve eğitimlerde emeği geçen spor sorumlularına teşekkür etti.

Haziran ayında açılan yaz spor okullarının kapanış törenine Özkurt’un yanı sıra aileler ve eğitmenler de katıldı. Çocuklarının mutluluğuna ortak olmak isteyen aileler salonu doldururken yaz okullarında eğitim, spor ve eğlence dolu bir tatil geçiren çocuklar, sertifika almanın heyecanını yaşadılar. Yaz okulları kapsamında; voleybol, basketbol, futbol, karate, tenis, masa tenisi, güreş, yüzme ve tekvando branşlarında düzenlenen spor kurslarına katılan 850 çocuk, yaklaşık üç ay boyunca uzman eğitmenlerden ders aldı.

Birçok branşta açılan spor kursları ile çocukların hem sporla iç içe olmalarını hem de eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerini sağladıklarını belirten Aliağa Belediyesi Spor Sorumlusu Bilal Özkurt, “Aliağa Belediyesi olarak topluma zeki, çevik ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi ilke edindik. Aynı zamanda onlara spor ahlakını, mücadele ruhunu aşılamayı hedefledik. Topluma bilgi olarak donanımlı aynı zamanda da özgüvenleri yerinde nesiller kazandırmalıyız. Spor kursları ile kışın okullarında aldıkları eğitime katkı sunmaya çalıştık. Spor kurslarımıza kış döneminde de devam edeceğiz. Kış Spor Okulları kayıtlarımız 27 Eylül Salı günü başlayıp 30 Eylül Cuma günü sona erecektir” diyerek tüm gençleri spor yapmaya davet etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894