• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İzmir 14 °C

Aliağa Belediyesi Yüzme Kursları Devam Ediyor

Aliağa Belediyesi Yüzme Kursları Devam Ediyor
Aliağa Belediyesi’nin, yaz okulları kapsamında çocukların yaz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirmeleri için başlattığı yüzme kursları büyük bir ilgi ile devam ediyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ YÜZME KURSLARI DEVAM EDİYOR

Aliağa Belediyesi’nin, yaz okulları kapsamında çocukların yaz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirmeleri için başlattığı yüzme kursları büyük bir ilgi ile devam ediyor. 

Haftanın dört günü seanslar halinde verilen yüzme kurslarında çocuklar, yazın kavurucu sıcağında hem serinliyor hem de yüzme öğreniyor. Aliağa Enka Spor Tesisleri’nde çocuklar için kurulan havuzda yüzme sorumlusu olarak görev yapan, Selen Özçelebi, Aleyna Musanoğlu ve Derya Bilgenoğlu’nun gözetmenliğinde gerçekleştirilen kurslarda yaşları 6 ile 11 arasında değişen 215 çocuk eğitim görüyor. Çocuklara kursun ilk aşamasında; suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzmenin temel eğitimleri aktarıldıktan sonra başarılı olanlara yüzmenin farklı teknikleri öğretiliyor.

EYLÜL’DE SON BULACAK
Modern yüzme havuzunda pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yüzme eğitimleri alan çocuklar, yaz tatili boyunca zamanlarını daha faydalı geçirerek, yüzme öğrenmiş olacaklar. Okulların tatile girmesinden bugüne faaliyette bulunan yüzme kursu, eylül ayında son bulacak. 

“ÇOCUKLARIMIZIN BOŞ ZAMANLARINI SPORTİF AKTİVİTELERLE GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUZ”
Aliağalı çocukların sosyal, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini sağlamak adına spora her daim önem verdiklerini belirten Aliağa Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Bilal Özkurt, “Çocukları spor yapmaya teşvik etmek için düzenlediğimiz spor okulları kapsamında açtığımız yüzme kursları ile çocukların hem yüzmeyi öğrenmelerini hem de boş vakitlerini spor yaparak, sosyalleşerek geçirmelerini sağlıyoruz.  Aliağa Belediyesi olarak çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını sportif aktivitelerle geçirmelerini istiyoruz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894