• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İzmir 23 °C

Aliağa Belediyesi’nden Orman Temizliği

Aliağa Belediyesi’nden Orman Temizliği
Aliağa Belediyesi, rutin olarak sürdürdüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra kentin akciğeri konumunda olan ormanlık

Aliağa Belediyesi, rutin olarak sürdürdüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra kentin akciğeri konumunda olan ormanlık alanlarda da temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. 

Vatandaşlar tarafından ormanlık alana atılan çöpler, yangına neden olabilecek cam şişeler ve çeşitli atıklar Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan detaylı temizlik ile toplandı. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturulan 15 ve 20 kişilik ekipler sabah saatlerinden itibaren Güzelhisar, Samurlu ve Şahin Tepesi mevkilerinde çalışma yaptı. Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar kapsamında orman yangınlarının önüne geçmek amacıyla özellikle gelişigüzel atılmış cam kırıkları ve şişeler titizlikle toplandı. 

Ekiplerce toplanan çöpler, poşetlere doldurularak toplama alanına götürüldü. Temizlik çalışmaları esnasında ormana kaçak olarak dökülen molozlar araçlar ile toplandı. Titizlikle yürütülen çalışmalar sonunda çöp yuvasını andıran ormanlık alanlar pırıl pırıl bir hale getirildi.

ALİAĞA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ HANDAN ÇETİNER ŞİRİN: “YANGINA SEBEBİYET VEREBİLECEK DAVRANIŞLARDAN UZAK DURULMALI”

Rutin çalışmaların yanı sıra ormanlık ve piknik bölgelerinde periyodik temizlik çalışmaları yaptıklarını belirten Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Handan Çetiner Şirin, vatandaşları çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet etti. Şirin, “Bu ormanlar ve bu kent hepimizin. Vatandaşlarımızın özellikle ormanlık ve piknik alanlarında yangına sebebiyet verebilecek davranışlardan uzak durmaları gerekiyor. Gelecek nesillere, çocuklarımıza daha temiz ve daha güzel bir Aliağa için el ele vererek çalışmalıyız” dedi. /EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi-orman-temizligi-5.jpegaliaga-belediyesi-orman-temizligi-4.jpegaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-1-021.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894