• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İzmir 27 °C

Aliağa DSP'den CHP'li Susama Tepki

Aliağa DSP'den CHP'li Susama Tepki
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ DSP Aliağa İlçe Başkanı Mehmet Emircan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıda AKP,CHP,MHP’yi kastederek esnaftan bu partilerden belediye meclis üyesi olmalarını istemesine tepki gö

DSP ALİAĞA’DAN SUSAM’A SİTEM

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ DSP Aliağa İlçe Başkanı Mehmet Emircan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıda AKP,CHP,MHP’yi kastederek esnaftan bu partilerden belediye meclis üyesi olmalarını istemesine tepki gösterdi.

DSP Aliağa İlçe binasında partililerin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında Emircan Susam’ın bu tutumuyla DSP ve diğer siyasi partileri yok saymasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi.  Emircan yerel seçimlerde DSP Aliağa’dan Belediye başkan adayı olacak ismin açıklanmasını yaşanan bu gelişme sonrası ileri bir tarihe aldıklarını ifade ederek “ İlçe yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantıda aldığımız karar gereği,  aday olmak isteyenlerin önünü açmak ve adaylık başvurusu için zaman sıkışıklığı yaşanmaması amacıyla, süreyi ileri bir tarihe erteledik” dedi.

Tüm Aliağa halkını DSP çatısı altında çalışmaya davet ettiklerini kaydeden DSP Aliağa İlçe Başkanı Mehmet Emircan “Aliağa’ya sahip çıkmak için kendisine güvenen, hedefi olan, bölgecilik yapmayacak, kimsesiz gençlerimiz dururken kendi yandaşlarını kayırmayacak, laf değil proje üretecek, zoru seven, iş yapmaya azimli, seçilmese bile partinin her kademesinde görev yapmaya hazır, sen ben kavgasından uzak, ekip ruhuyla karar alabilecek, dürüst, Aliağa İçin hizmet aşkıyla tutuşan, temiz, güler yüzlü ve samimi tüm vatandaşlarımızı DSP çatısı altında çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Solun bölünmemesi için DSP’nin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirten Emircan daha fazla kay kaybına  müsade etmeyeceklerini söyleyerek şöyle konuştu: “ Biz tüm siyasi partilere saygılıyız, yapmış oldukları güzel işlerin yanındayız, yapmadıklarının takipçisiyiz. Herkes bilmelidir ki, DSP türk siyasi hayatının olmazsa olmaz parçalarından biridir. DSP kendini ne diğer partilerden yukarı, ne de aşağıda görmektedir. Son takdir hep ve var olan halkındır. Halkımız kimi seçerse DSP olarak bu tercihe saygı göstereceğimizin kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

“Bize ‘Kardeş parti’ diyenler kardeşliğin gereğini yerine getirmiyorsa kimse bizden sessiz kalmamızı beklemesin” diyen Emircan konuşmasını şöyle sürdürdü: “DSP demokrasinin ve Atatürk ilkelerinin savunucusu, takipçisi olarak dün vardı, bugün vardır, yarın da var olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. DSP Aliağa olarak halkımız bize görev verirse, adaylarımız ve kadrolarımız bizi bu göreve layık görenleri mahçup etmeyeceğiz. Bizler, beklentisiz bir şekilde hizmet aşkıyla yanıyoruz. Sorunları aşmak için göreve talibiz. İnanıyoruz ki, azim ve hedef olursa aşılamayacak sorun yoktur” diyerek sözlerine son verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894