• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İzmir 16 °C

Aliağa Emniyetinden “Özel Güvenlik Toplantısı”

Aliağa Emniyetinden “Özel Güvenlik Toplantısı”
İzmir'in Aliağa İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından stratejik tesisler ile ilgili olarak güvenlik birimleri sorumluları ve müdürler ile toplantı...

İzmir'in Aliağa İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından stratejik tesisler ile ilgili olarak güvenlik birimleri sorumluları ve müdürler ile toplantı yapıldı.

Ülkemiz gündemindeki güvenlik konuları ve ilçedeki tesisler tarafından alınan emniyet tedbirlerinin gözden geçirilmesi konusunda Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz'ın talimatıyla Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, polis sorumluluk sahası içerisinde bulunan stratejik sanayi tesislerinin güvenlik yetkilileri ve sorumlu müdürleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, özel güvenlik ile kolluk kuvvetleri arasındaki işbirliğinin, suç ve suçlu ile mücadelede çok önemli olduğu, günümüzde gelişen teknoloji ile alınan güvenlik önlemlerinin önem arz ettiğini, şirketlerin de bu teknolojileri kullanmasının bir zaruret haline geldiğini belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçedeki stratejik tesislere yönelik hazırlanan değerlendirme raporunun sunumu sonrasında, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, işletmeler tarafından alınan emniyet tedbirlerinin gözden geçirilmesi, alınacak ek emniyet tedbirleri görüşülerek, son dönemde ülkemiz ve ilçe genelinde meydana gelen asayiş ve terör olaylarının özel güvenlik birimleri tarafından değerlendirmesi yapıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894