• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İzmir 15 °C

Aliağa FK İlk Dış Transferini Burak Toker İle Yaptı

Aliağa FK İlk Dış Transferini Burak Toker İle Yaptı
Yeni sezona üçüncü lig parolası ile hazırlanan Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) güçlü temsilcisi Aliağa FK, dış transferde ilk hamlesini yaptı.

Sarı siyahlılar geçtiğimiz sezon Çubuk Spor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Burak Toker’i renklerine bağladı.

Her iki kanatta da görev yapabilen 24 yaşındaki futbolcu golcü özelliği ile de dikkat çekiyor. Kariyerine Yenişehir Spor’da başlayan Burak Toker, daha sonra Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir, İstanbul Güngören ve Utaş Uşakspor formalarını giydi.

ALİAĞASPOR FK YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ŞİMŞEK: “ŞAMPİYONLUĞU BİZİMLE BERABER YAŞAYACAK”

Burak Toker’i uzun zamandır takip ettiklerini belirten Aliağa FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek, “Burak Toker teknik heyetimizin sürekli radarında olan bir oyuncuydu. Burak Toker, her zaman iddialı takımların iddialı futbolcusu olmuştur. Geçtiğimiz sezon devre arasında aramıza katılmasını arzu etmiştik. Nasip bu sezonaymış. Allah’ın izniyle şampiyonluğu bu sene bizimle beraber yaşayacak” dedi.

BURAK TOKER: “ALİAĞA’YI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Aliağa FK’ya şampiyonluk hedefi ile geldiğini ifade eden Burak Toker, “Aliağa, üst liglerde oynamış ve şampiyonluklar yaşamış bir takım. Geçtiğimiz sezon Aliağa FK’ya gelme ihtimalim vardı ama şartlar oluşmadı. Bu sene şampiyon olup geçtiğimiz sezonu telafi edeceğiz. El birliği ile Aliağa’yı hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

Aliağa FK taraftar grubu olan Yeniçeriler’in ismini sıkça duyduğunu da sözlerine ekleyen Burak Toker, “Uşakspor ’da oynarken rakip olarak Aliağa’ya gelmiştim. O zaman Aliağa taraftarından etkilenmiştim. Yeniçeriler, her zaman takımının yanında bir taraftar grubu. Taraftarımızın güçlü desteği ile bu sene adımızı üçüncü lige yazdıracağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894