• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İzmir 22 °C

Aliağa FK Lig Perdesini Açıyor

Aliağa FK Lig Perdesini Açıyor
Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) yeni takımı Aliağa FK, 2016-2017 sezonuna seyircisi önünde Ödemişspor ile oynayacağı karşılaşma ile ‘merhaba’ diyecek.

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) yeni takımı Aliağa FK, 2016-2017 sezonuna seyircisi önünde Ödemişspor ile oynayacağı karşılaşma ile ‘merhaba’ diyecek. Sezonun ilk maçında ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen sarı siyahlılar, seyirci desteğini de arkasına alarak lige galibiyetle başlamak istiyor. Aliağa İlçe Stadındaki karşılaşma 25 Eylül Pazar günü saat 15.00’de başlayacak. 

Aliağa FK, zorlu maç için hazırlıklarını Aliağa Belediyesi Değirmendere Futbol Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde akşam saatlerindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan sarı siyahlılar 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Taktik hücum varyasyonları ile devam eden antrenman yan top çalışmaları ile son buldu. 

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, “BAL Ligi çok farklı ve çok sert bir lig. Bu yüzden maçlarımız geçen seneye göre daha tempolu ve daha heyecan verici olacak. Grubumuzda birbirine denk güçte takımlar var. Bu da ligin ne kadar zor geçeceğinin bir göstergesidir. Ama biz lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ligin ilk maçında kendi sahamızda oynamanın verdiği avantajı iyi kullanarak galip gelmek istiyoruz. Rakibimizin iyi ve kötü taraflarını analiz ettik. Buna göre yaptığımız birtakım taktiksel çalışmalar ile sahaya çıkacağız” dedi.

Geçen yılki şampiyonluğun ardından taraftara bu sene de şampiyonluk yaşatmak istediklerini sözlerine ekleyen Şentürk, “BAL ligi çok güzel bir lig. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda taraftarımızın desteğiyle lig daha da güzel olacak. Takıma itici güç olarak şanlı Aliağa taraftarına ihtiyacımız var. Biz de bu destek karşısında taraftarımıza sezon boyunca güzel maçlar izleteceğiz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894