• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Aliağa Gençlik Hareketi Başladı

Aliağa Gençlik Hareketi Başladı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağalı gençler,' Aliağa Gençlik Hareketi' Özsütte kahvaltıda bir araya geldi. Aliağa'nın yarınlarını kahvaltıda masaya yatırdı. Gündemde ki gelişmeleri değerlendirdiler.Aliağa gençlik hareketinin ilk defa gerçekleştirdiği organi

ALİAĞALI GENÇLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağalı gençler,' Aliağa Gençlik Hareketi' Özsütte kahvaltıda bir araya geldi.  Aliağa'nın yarınlarını kahvaltıda masaya yatırdı. Gündemde ki gelişmeleri değerlendirdiler.

ibrahim-cetin.jpg

Aliağa gençlik hareketinin ilk defa gerçekleştirdiği organizasyona yaklaşık olarak 150 kişi katıldı. İlgilin yoğun olduğu buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Aliağa gençlik hareketi adına açıklamaya yapan İbrahim Çetin, Aliağa'nın geleceğine katkı koyup şekillendirecek olan kesim bizleriz dedi. Çetin,“ Seçimlerin yaklaştığı bu günlerde, siyaseti de yakından takip ediyoruz. Burada her kesimden arkadaşlarımız aramızda.  Ne ideoloji, ne bir lider ne de parti olmadan toplanabileceğimizi herkese göstermiş olduk. Aliağa gençlik hareketi olarak bizim ilk birlikteliğimizdi ve bundan sonrada çeşitli etkinliklerle gücümüzü ve etkinliğimiz tüm kesimlere göstereceğiz. Her gün çoğalan, büyüyen bir yapıyla Aliağa'nın yönetiminde bizlerin de söz sahibi olacağını hatırlatırız. Dün umudu maviye boyayan çocuklardık. Bugün ise yaşanabilinir bir kent için Aliağa'ya katkı koymaya çalışan gençleriz"  diye konuştu.

ozsut-genclik-aliaga.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894