• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İzmir 7 °C

Aliağa Kent Kitaplığı TÜYAP’ta Sergilenecek

Aliağa Kent Kitaplığı TÜYAP’ta Sergilenecek
Son beş yılda ücretsiz olarak dağıttığı kültür yayınları ile okurlarına dev bir kültür arşivi sunan Aliağa Belediyesi,

Son beş yılda ücretsiz olarak dağıttığı kültür yayınları ile okurlarına dev bir kültür arşivi sunan Aliağa Belediyesi, Aliağa Kent Kitaplığı adı altında yayınladığı tüm eserleri 6-14 Nisan tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan TÜYAP Kitap Fuarı’nda sergileyecek. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da kitap fuarına bizzat katılarak Aliağa Kent Kitaplığı’na ait kitapları tüm Türkiye’ye tanıtacak. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Aliağa Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı’nda şu kitapları tanıtacak; 120 sayfalık “Aliağa’nın Antik Kentleri”, 432 sayfalık ‘Aliağa Çevresi ile Birlikte, Güzelhisar’, 320 sayfalık “Myrina ve Gryneion Arkeolojik Yüzey Araştırmaları, Belgeler ve Yeni Araştırmalar, 1.Cilt”, 600 sayfalık “İlk Çağ’dan 21. Yüzyıla Aliağa Tarihi”, 400 sayfalık ‘Arkeoloji, Tarih, Coğrafya, Turizm ve Kültürüyle Geçmişten Günümüze 1.Aliağa Sempozyumu’, 446 sayfalık “Myrina ve Gryneion, Arkeolojik Yüzey Araştırmaları, Son Araştırmalar ve Disiplinler Arası Çalışmalar, 2.Cilt”, 215 sayfalık “Tapu Tahrir Defterlerine Göre 16. Yüzyılda Güzelhisar”, 247 sayfalık “Seyyahların İzinde Aliağa ve Çevresi 17-20. Yüzyıl”, 200 sayfalık “Aliağa ve Çevresindeki Antik Kentler, Kyme, Myrina, Gryneion, Tisna, Elaia, Aigai, Larisa” ile 120 sayfalık “Aliağa Coğrafyası”

Fuarda ayrıca kitapların hazırlanmasında emeği geçen akademisyenlerin yer alacağını belirten Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, “Fuarda kitap tanıtımlarının yanı sıra imza ve söyleşi günleri de olacak. Aliağalıları şimdiden TÜYAP fuarına davet ediyoruz” dedi.

Fuara Aliağa Kent Kitaplığı’nın tüm eserleri ile katılacaklarını da sözlerine ekleyen Karatekin, “Fuara başka hiçbir ilçeye nasip olmayacak zengin bir yayın içeriğiyle katılacağız. Aliağa’nın bu kültür iklimini nasıl oluşturduğunu bir kez de orada dinlemelerini rica ediyorum. Aliağa’da kültür vizyonu ortaya koyan ve bizleri her zaman kültürel çabalarımızda motive eden, yol gösteren, önümüzü açan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aliağa Bld. Link: https://www.aliaga.bel.tr/aliaga-kent-kitapligi-tuyapta-sergilenecek/

/EGE BASIN GRUBUaliaga-kent-kitapligi-tuyap-fuari-(1).jpgaliaga-belediyesi-ali-osman-karatekin-002.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-(33).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894