• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Aliağa Masterler Lidere Acımadı

Aliağa Masterler Lidere Acımadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / İzmir Bornova Belediyesi’nin organize ettiği 15 takımın iki grup olarak mücadele ettiği ve 39 yaşından büyüklerin oluşturduğu masterler ligi devam ediyor.
ALİAĞA MASTERLER LİDERE ACIMADI

MASTERLER LİGİNİN ZİRVESİNE ALİAĞA MASTERLER AYARI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / İzmir Bornova Belediyesi’nin organize ettiği 15 takımın iki grup olarak mücadele ettiği ve 39 yaşından büyüklerin oluşturduğu masterler ligi devam ediyor.

Ligde bu yıl kötü performans sergileyen ve ligde son sırada yer alan Aliağa Masterler uzun süre sonra galibiyetle tanışarak lig lideri Balçova Masterleri Zeki ve Aydın’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla ligin yeni lideri Balgöç Masterler oldu.

Karşılaşmada üst düzey mücadele seriglendi

Çekişmeli geçen ve üst düzey mücadelenin sergilendiği karşılaşmaya Aliağa Masterler kalede Savaş, defansta tamirci Erol, Hamdullah, Şükrü, Üzeyir, orta sahada Timur, Uğur, Aydın, Memduh, forvette de İbrahim ve Zeki ilk on biri ile başlarken Uğur ve Timur’un güzel oyunları dikkatleri çekti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi

Karşılaşmaya hızlı başlayan Aliağa Masterlerde Laz İbo maçın hemen 9. Dakikasında kaleciyi de çalımlayarak boş kaleye topu gönderecekken, Balçova Masterler oyuncusunun müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem devam kararı verirken Aliağa Masterler oyuncaları hakeme itiraz ettiler. Hakem kararı değişmezken Aliağa Masterler ataklarına devam etti ve maçın 15. Dakikasında Aydın Timur’la girdiği ikiye bir ile kaleciyle karşı karşıya kaldı ve plase vuruşuyla Aliağa Masterleri 1-0 öne geçirdi. Ataklarına devam ederken Üzeyir’in yaptığı hata nedeniyle Balçova Masterler karşılaşmanın 21. Dakikasında beraberliği sağladı. Aliağa Masterlerin teknik direktörü Kasım Hoca maçın 25. Dakikasında forvetten Laz İbo’yu yorgunluğu nedeniyle oyundan alırken yerine Takdir’i, defansta da Erol ile Yavuz’u değiştirdi. Değişiklikler olumlu yanıt verirken Aliağa Masterlerin baskısı ilk yarı boyunca devam etti.

Aliağa Masterlerda Zeki karşılaşmayı 2-1’e getirdi

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Aliağa Mastelerde Takdir’in attığı iki gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken Aliağa Masterler maçın hakeminin verdiği kararlara isyan ettiler. Ancak pes etmeyen Aliağa masterler saldırmaya devam etti ve Takdir’in pasında kalecinin dalgınlığından yararlanan Zeki Aliağa Masterleri 2-1 öne geçirmeyi bildi. Atakları durulmayan Aliağa Masterlerda Zeki yüzde yüzlük bir de gol kaçırırken Aydın da boş kaleye topu gönderemeyince karşılaşma 2-1 Aliağa Masterlerin üstünlüğü ile sona erdi.

Kasım Hoca:”Oyuncularım etkileyici performans sergiledi”

Aliağa Masterler teknik direktörü Kasım Hoca oyuncularının performansından ve hakeme rağmen saygılı mücadelelerinden memnun kaldığını belirtirken:”Uğur fazla kilolarından kurtulunca performansı yükseldi ve bu galibiyette önemli rol oynadı. Ancak diğer oyuncularımın performansı da mükemmele yakındı. Yardımlaşma saha içi dağılımı olması gerektiği gibi oyuncularım yerine getirdi. Oyuncu değişiklikleri konusunda da erken davranarak oyuna müdahale etmek istedim. Hem oynanan oyuna hem de skora bakınca değişikliklerin yerinde olduğunu söyleyebilirim. Üçüncü oyuncu değişikliğine gerek duymadım. Bunun nedeni de sahadaki oyuncuların hem kondisyon hem mücadele hem de mental olarak iyi performans sergilemeleriydi” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894