• BIST 9782.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Aliağa Petkim Rekor Peşinde

Aliağa Petkim Rekor Peşinde
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Bu sezon ligdeki performansı ve Hafta sonu deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor’u yenerek basketbol otoritelerinin dikkatini çeken Aliağa Petkim Çarşamba mesaisinde Bandırma Kırmızı’yı konuk edecek. Enk
ALİAĞA PETKİM REKOR PEŞİNDE
 
4 SEZONDUR BEKO BASKETBOL LİGİ’NDE YER ALAN ALİAĞA PETKİM, BANDIRMA KIRMIZI KARŞISINDA GALİP GELMESİ DURMUNDA KENDİ GALİBİYET REKORUNU KIRACAK.
 
BEKO BASKETBOL LİGİ’NDE ALİAĞA PETKİM 7 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ EVİNDE BANDIRMA KIRMIZI’YI KONUK EDECEK.
 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Bu sezon ligdeki performansı ve Hafta sonu deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor’u yenerek basketbol otoritelerinin dikkatini çeken Aliağa Petkim Çarşamba mesaisinde Bandırma Kırmızı’yı konuk edecek. Enka Spor Salonu’nda 7 Mart Çarşamba günü oynanacak karşılaşma Saat 18.00’da başlayacak. 2 galibiyetle ligin son sırasında yer alan Bandırma temsilcisi karşısına mutlak galibiyet için çıkacak olan Aliağa Petkim karşılaşmadan galip gelmesi durumunda kendi adına önemli bir başarıya da imza atmış olacak.

 
ALİAĞA PETKİM BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, geçmiş sezonlarda takımın en fazla 11 galibiyetle ligi tamamladığına dikkat çekerek Bandırma Kırmızı karşılaşmasından galip gelmeleri durumunda 12. galibiyeti alacaklarını ve bunun kendileri açısından hem galibiyet hem de puan olarak  yeni bir başarı anlamına geldiğini belirtti. 
Başkan Eren; “4. Sezonu geçirdiğimiz Beko Basketbol Ligi’nde İlk sezonumuzu 9, ikinci sezonumuzu 11 ve geçen sezonu da 10 galibiyet ile tamamladık. Bu sezon bir galibiyet daha almamız durumunda 12 galibiyete ulaşmış olacağız. Yani ligin bitimine 9 hafta kala hatta yeniden oynayacağımız Anadolu Efes maçını da sayarsak daha önümüzde 10 maç olmasına karşın geçtiğimiz sezonları geride bırakan bir performansı garanti etmiş olcağız. Ligin henüz 3’te 2’si geride kalmasına karşın kendimizi aşmış olacağız. Başarı çıtamızı her geçen gün arttırıyoruz. ” dedi.
 
11 GÜNDE 4 MAÇ YAPACAK    
Ligde oldukça kritik bir döneme girdiklerini belirten Başkan Eren; “Mart ayında oldukça zorlu maçlar oynayacağız. 7-18 Mart tarihleri arasında 4 önemli maç oynayacağız. 1 Nisan tarihine kadar ise toplam 6 maç oynamış olacağız. Bir anlamda Mart ayında ortaya koyacağımız performans ligdeki konumuzu belirleyecek. Takımımızın form durumu, oyuncularımızın performansında son derece memnunuz. Son haftalardaki formumuzu sezon sonuna kadar devam ettirmek ve taraftarlarımıza play-of heyecanı yaşatmak istiyoruz. Kritik ve önemli maçlarda her zamanki gibi taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz.” dedi.      
 
ALİAĞA PETKİM’İN 11 GÜNLÜK MAÇ PROGRAMI
7 Mart Çarşamba; Aliağa Petkim- Bandırma Kırmızı Saat 18.00
10 Mart Cumartesi; Beşiktaş Milangaz- Aliağa Petkim Saat 17.00
15 Mart Perşembe Aliağa Petkim- Anadolu Efes Saat 16.30
18 Mart Pazar; Aliağa Petkim- Türk Telekom Saat 16.00
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894