• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İzmir 21 °C

Aliağa Petkim Shumpert'ı KAPTI

Aliağa Petkim Shumpert'ı KAPTI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Geçtiğimiz sezon ligin Flaş takımı olan ve bu yıl Eurochallenge kupasında Türkiye’yi temsil edecek olan Aliağa Petkim, Galatasaray Medical Park'tan Preston (Mert) Shumpert ile anlaştı.

Aliağa Petkim’den Süper Transfer…

 Shumpert Aliağa’ya imzayı attı

 BEKO Liginin iddialı takımı Aliağa Petkim’de Shumpert rüzgarı

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Geçtiğimiz sezon ligin Flaş takımı olan ve bu yıl Eurochallenge kupasında Türkiye’yi temsil edecek olan Aliağa Petkim, Galatasaray Medical Park'tan Preston (Mert) Shumpert ile anlaştı. Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, yaptığı açıklamada, Shumpert ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek bu imza ile transferin tamamlandığını kaydetti.

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, “Galatasaray Medical Park'tan Preston Shumpert ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Türk oyuncu Statüsünde oynayan bu transferimizle takımımız güçlendi. Shumpert, geçen sezonu 9 sayı, 2,6 ribaund ve 1,2 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.  Shumpert takımımıza hem ligde hem de Türkiye ve Avrupa Kupası maçlarında büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.

Başkan Uğur Eren, “Geçen sezonki yabancılarından Ratkovica'yı takımda tuttuk. Bu yıl da Marcus Arnold, Torin Francis, Taquan Dean ve son olarak Shumpert’i kadromuza dâhil ettik. Böylece transferi kapatmış olduk. 6 Ağustos’ta takımımız toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Bursa ve Antalya’daki turnuvalarda takımımız hazırlıklarını sürdürecek. Aliağa Petkim, geçen yıl gibi bu sezon da tüm kulvarlarda başarıyla mücadele edecektir.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894