• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • İzmir 20 °C

Aliağa Semt Pazarı görevini tamamladı

Aliağa Semt Pazarı görevini tamamladı
9 Ayda 80 Bin Siparişi Aliağalıların Adresine Ulaştıran aliagasemtpazari.com Görevini Başarıyla Tamamladı

aliagasemtpazari.com’dan Aliağalılara Teşekkür

9 Ayda 80 Bin Siparişi Aliağalıların Adresine Ulaştıran aliagasemtpazari.com Görevini Başarıyla Tamamladı

Aliağa Semt Pazarı görevini tamamladı

Aliağa Belediyesi bünyesinde hizmet veren aliagasemtpazari.com, son dönemlerde hayata geçirilen kısıtlamalarda, gıda satışı yapan işletmelerin muaf tutulması, bu sayede vatandaşın gıdaya ulaşmasında sorun yaşanmaması nedeniyle çalışmalarını 30 Aralık 2020 tarihi itibariyle sonlandırıyor. 

Aliağa Belediyesi, 65 yaş üstü, engelliler ve hastalar gibi kısıtlı grupların alışverişlerine Hilal Masa (Alo 153) aracılığı ile destek vermeye devam edecek. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatları ile Nisan ayında kurulan aliagasemtpazari.com, 80 Bin siparişi Aliağalıların adresine ulaştırdı. Kısıtlamalarda özellikle 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engelli vatandaşlara hizmet vermek için kurulan aliagasemtpazari.com, yerel üreticiye de destek oldu.

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında yayımladığı genelgeler ile hafta sonları ve belirli günlerde sokağa çıkma kısıtlaması uygulamaya devam ediyor. Yayımlanan genelgeler gereği market, manav, fırın, kasap, bakkal gibi esnaf ve adrese kadar hizmet veren online alışveriş siteleri gibi gıda satışı yapan işletmeler kısıtlamalardan muaf tutularak hizmete devam ediyor. Kısıtlamalardan muaf olan Aliağa’da birçok esnaf da kısıtlamalar süresince hizmet vermeye devam ederken siparişleri kapıya kadar ulaştırıyor. Alınan tedbirlerle vatandaşımızın temel gıda ürünlerine ulaşımında bir sıkıntı yaşanmıyor. Vatandaşın gıdaya erişimindeki sıkıntıların ortadan kalkmasıyla birlikte aliagasemtpazari.com da hizmetlerini 30 Aralık 2020 tarihi itibariyle sonlandıracak. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894