• BIST 9524.59
  • Altın 2486.75
  • Dolar 32.5537
  • Euro 34.7023
  • İzmir 16 °C

Aliağa Seriyi Sürdürmek İstiyor

Aliağa Seriyi Sürdürmek İstiyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunun yenilgisiz lideri Aliağa FK, 5. Hafta mücadelesinde kendi sahasında yapacağı Güzeltepe Spor maçının hazırlıklarını tamam
LİDER ALİAĞA GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunun yenilgisiz lideri Aliağa FK, 5. Hafta mücadelesinde kendi sahasında yapacağı Güzeltepe Spor maçının hazırlıklarını tamamladı. 
 
Aliağa Şehir Stadında teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen son antrenman ısınma ve açma - germe hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve neşeli görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.
 
Cezalı futbolcusu bulunmayan Aliağa FK’nın son antrenmanında arka adalesinden hafif sakatlık yaşayan Tolga Divrik ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Tolga Divrik’in Güzeltepe Spor maç kadrosuna alınmayacağı, ancak hafta sonu oynanacak zorlu Foça Belediye Spor karşılaşmasına yetiştirileceği belirtildi. Sarı siyahlı ekip antrenman sonrasında kendi tesislerinde kapma girdi.
 
Aliağa FK Şehir Stadında oynanacak Aliağa FK-Güzeltepe Spor maçı 28 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'de başlayacak.
 
ŞENTÜRK: LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Antrenman sonrasında gazetecilere konuşan sarı siyahlı ekibin teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Ligde oynayacağımız bütün maçlarımız çok zorlu. Hafta içinde rakibimizi çok iyi analiz ettik. Alacağımız galibiyet ile liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için de kazanmamız gerekiyor. Taraftarımızın güçlü desteği ile 3 puanı alan taraf olacağız” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894