• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

ALİAĞA TANSU KAYA İÇİN AYAKLANDI

ALİAĞA TANSU KAYA İÇİN AYAKLANDI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGEPLAY/ Aliağa’da Tansu Kaya sevgisi objektiflere sığmadı Aliağa’da 5 bin kişi Tansu Kaya için yürüdü Aliağa’da seçimin favorisi olarak gösterilen Tansu Kaya’nın AK Parti’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemesi Alia

ALİAĞA HALKINDAN TANSU KAYA'YA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

ALİAĞALILAR TANSU KAYA İÇİN SOKAĞA DÖKÜLDÜ

ALİAĞA TANSU KAYA'YI İS-Tİ-YOR

TANSU KAYA'NIN AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖSTERİLMEMESİ ALİAĞALILARI SOKAĞA DÖKTÜ 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGEPLAY/ Aliağa’da Tansu Kaya sevgisi objektiflere sığmadı

Aliağa’da 5 bin kişi Tansu Kaya için yürüdü

Aliağa’da seçimin favorisi olarak gösterilen Tansu Kaya’nın AK Parti’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemesi Aliağa’da protesto edildi.

İzmir’de AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım başkanlığında,  milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Kaya Termal Otel'inde yapılan değerlendirme toplantısında Aliağa’nın Belediye Başkan adayının sürpriz şekilde İbrahim Ethem Yorulmaz olarak duyurulması Aliağa’da halkı sokağa döktü.


Aliağalılar Tansu Kaya İçin Sokaklara Döküldü paylaşan: egeplay

Tansu Kaya’nın AK Parti’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemesini protesto eden vatandaşlar, Kaya’nın işyerine yakın mesafedeki Aliağa Çok Amaçlı Sosyal Kompleks önünde sosyal medya aracılığıyla örgütlenerek, saat 17.00’den itibaren toplanmaya başladı.

Burada bir süre slogan atan yaklaşık 5 bin kişilik tepkili grup, Hükümet Caddesi boyunca yürüyerek belediye önüne, oradan da AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu İzmir Caddesi’ne ulaştı. Caddeyi boylu boyunca insan seli şeklinde kapatan vatandaşlar ellerinde taşıdıkları pankartlar ve sloganlar eşliğinde kararın düzeltilerek AK Parti’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak Tansu Kaya’nın açıklanmasını istedi.

Vatandaşların, AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı önüne ulaştığı sırada partinin camlarındaki perdelerin kapatılması, daha da büyük tepkilere yol açtı. Aliağa polisinin de grubun parti öüne geldiği sırada önlem alması dikkati çekti.

Parti önünde bir süre “Dik dur, eğilme, Aliağa seninle”, İşte Aliağa İşte Başkan, “Aliağa seninle gurur duyuyor” sloganları atan tepkili vatandaşlar, meşaleler yakarak “Aliağa halkı seninle”, “Büyük Başkan Tansu Kaya”, “Tansu için Aliağa tek yürek”, “Sen yoksan biz de yokuz”, “Bu yürekler seninle” pankartları da açtı.

Buradaki kalabalığa konuşan Tanju Öge, kırmaya dökmeye gelmediklerini ifade ederek, AK Parti’nin Aliağa’daki aday yanlışlığının düzeltilmesini talep ettiklerini belirtti.

Tansu Kaya’nın seçimi kazanma şansı en yüksek aday olduğuna dikkati çeken Öge, AK Parti genel merkezinin aday belirleme sürecinde yaptığı yanlışı Aliağa halkının sesine kulak vererek düzelteceğine inandıklarını dile getirdi.

Öge, Tansu Kaya isminin aday olarak açıklanmamasının AK Parti’nin ilçedeki en büyük rakibi konumundaki CHP’lilerce de sevinçle karşılandığını vurguladı.

AK Parti Genel Merkezinin aday belirleme kriterlerine göre, Tansu Kaya’nın yapılan temayül yoklamaları ve anketlerin tamamından birinci sırada çıktığını kaydeden Öge, milletin sesine kulak veren Başbakan Recep Tayip Erdoğan’nın da Aliağa halkının sesine kulak vereceğinden şüphelerinin olmadığını söyledi.

AK Parti’nin İzmir’deki ilçe belediye başkan adayları dün İzmir Kaya Termal Otel’de AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Başkanlığındaki bir heyet tarafından belirlenmiş, Aliağa adayı olarak bütünşehir yasasıyla tüzel kişiliği sona eren Yeni Şakran Belediye Başkan’ı İbrahim Ethem Yorulmaz’ın aday adaylığı müracaatı dahi olmamasına rağmen aday olarak duyurulması ilçede şok etkisi yapmıştı.

Grup, herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için uyarıldıktan sonra dağıldı.

algtansu1.jpg

algtansu2.jpg

algtansu3.jpg

algtansu7.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894