• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İzmir 23 °C

Aliağa Tansu Kaya’yı Bağrına Bastı

Aliağa Tansu Kaya’yı Bağrına Bastı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa'nın efsane belediye başkanı Tansu Kaya, Milletvekili adayı gösterildiği İzmir 2. Bölgede ki seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
TANSU KAYA ALİAĞA'YI AK PARTİ'DE BİRLEŞTİRDİ 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa'nın efsane belediye başkanı Tansu Kaya,  Milletvekili adayı gösterildiği İzmir 2. Bölgede ki seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
 
1 Kasım da yapılacak olan genel seçimler öncesi belde, köy ve ilçe ziyaretlerine devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tansu Kaya’nın önceki günkü durağı İzmir’in Aliağa ilçesi oldu.
 
2004-2009 Yıllarında ki Aliağa Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler ve kalıcı eserlerle halen adından söz ettiren Tansu Kaya’nın milletvekili adayı gösterilmesi Aliağalıları AK Parti’de birleştirdi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında Aliağa'nın mahallerine yaptığı ziyaretlerde halkın büyük sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Tansu Kaya,  gittiği her yerde Aliağalı vatandaşlardan tam destek görüyor.
 
Memleketi Aliağa’da gördüğü ilgi karşısında zaman zaman göz yaşlarına hakim olamayan Tansu Kaya, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi: “1 Kasım seçimlerinin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin kaderini, gidişatını belirleyici bir öneme sahip olan bu seçimler, iç ve dış mihrakların ülkemize vurmaya çalıştığı prangalardan kurtulup yeniden şahlanmasına vesile olacaktır. Bugünde seçim çalışmalarımız kapsamında Aliağa’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi çok güzel. Desteklerini bizlerden esirgemeyen Aliağalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum”
 
Tansu Kaya’yı bağrına basan Aliağalı vatandaşlar da “Osmanlı devlet adamlarından Ziya Paşa’nın da dediği gibi; Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Aliağa’da yaptığı başarılı belediye başkanlığı Tansu Kaya’nın en büyük referansıdır. 1 Kasım seçimlerinde de evladımıza sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” diyerek, Kaya’nın 1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye gitmesi için parti ayrımı gözetmeden tam destek vereceklerini söyledi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894