• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İzmir 14 °C

Aliağa Zirveyi Sevdi

Aliağa Zirveyi Sevdi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi A grubu 3. hafta erteleme maçında konuk olduğu Ülküspor’u 4-0 yenerek puanını 9’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.
ALİAĞA ZİRVEYİ SEVDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi A grubu 3. hafta erteleme maçında konuk olduğu Ülküspor’u 4-0 yenerek puanını 9’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. 
 
Sarı siyahlı ekip tam kadro gittiği Ülküspor deplasmanından 3 puanı Oğuzhan Bozkurt’un 3, Necdet Özkan’ın 1 golüyle alarak, zirvedeki yerini korudu. 
 
Aliağa FK, İzmir Atatürk Stadı 2’nolu yan sahada oynanan mücadeleye; Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Berkay Bulut, Oğuzhan Uslu, Emre Aydın, Hüseyin Adıgüzel, Adnan Malat, Necdet Özkan, Oğuzhan Bozkurt, Berkcan Ertene ve Tolga Divrik 11’i ile başladı. 
 
Maçın başından itibaren rakibi karşısında kontrollü bir oyun sergileyen konuk takım Aliağa FK, baskılı futbolu ile etkili olan taraftı. Konuk ekip 17. ve 44. dakikalarda Oğuzhan Bozkurt’un ayağından bulduğu goller ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Aliağa FK, 47. dakikada Necdet Özkan’nın kaydettiği golle farkı 3’e çıkardı. Aliağa FK karşısında etkili atak geliştiremeyen Ülküspor yediği goller sonrası oyun disiplininden koptu. 3-0’dan sonra daha rahat bir futbol sergileyen Aliağa FK takımında Oğuzhan Bozkurt 60. Dakikada kendisinin 3, takımının ise 4’üncü golünü attı.   
ŞENTÜRK: FUTBOLCULARIMIZIN İSTEKLİ OYUNU İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI
Maça iyi başladıklarını ve maçın sonuna kadar baskılı bir futbol oynadıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “İlk yarıda ve ikinci yarıda birçok gol pozisyonu yakalık. Özellikle kanatlardan çok iyi hücumlar gerçekleştirdik. Futbolcularımızın istekli oyunu ve rakibe önde baskı uygulaması işimizi kolaylaştırdı. Aldığımızı galibiyetle puanımızı 9’a çıkardık. Averajla da olsa liderliğimizi sürdürdük. Antrenmanlarımıza ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Dedebaşı Spor maçına konsantre olacağız.” dedi.  
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894