• BIST 9574.09
  • Altın 2483.023
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.6213
  • İzmir 28 °C

Aliağa Zor Deplasmandan 1 Puan Çıkardı

Aliağa Zor Deplasmandan 1 Puan Çıkardı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 22.Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Poyracık Bilir Altayspor ile 1-1 berabere kaldı.
POYRACIK KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU
 
POYRACIK BİLİR ALTAYSPOR 1 - 1 ALİAĞA FK
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 22.Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Poyracık Bilir Altayspor ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren karşılaşmada sahadan 1 puan ile ayrılan Aliağa’nın tek golü 18’inci dakikada Oğuzhan Bozkurt’tan geldi. Bu sonuç ile birlikte puanını 48’e yükselten sarı siyahlı takım liderlik koltuğundaki yerini korudu. Ligin bitimine 4 hafta kala liderliğini sürdüren Aliağa, en yakın takipçisi Ceyhan Altınyıldız spor ile puan farkını da 6’ya çıkarmış oldu.
 
Aliağa FK, Kınık Poyracık sahasında oynanan mücadeleye; Yiğit Gülay, Barış Bozal, Aykut Geçmen, Oğuzhan Uslu, Çağrı Gürbüz, Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat, Halil Berke Acer, Tolga Divrik ve Oğuzhan Bozkurt 11’i ile çıktı.
 
Ligin 2.devresinde yenilmezlik serisini sürdüren Aliağa, A grubunda 14.galibiyetini aldı. Kendi sahasında Aliağa’ya puan kaptıran Poyracık, 41 puan ile 3.sırada kaldı.  
 
ŞENTÜRK: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM
Maçın başından sonuna kadar galibiyete yakın taraf olduklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Hafta başından itibaren maça çok iyi hazırlandık. Sahada oynadığımız futbola baktığımız zaman 3 puanı hak ettiğimizi söyleyebilirim. Oynadıkları iyi futboldan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan alabilseydik bizim için her şey daha güzel olabilirdi. Ligin bitimine 4 hafta kala ligde lider konumdayız. Şampiyonluk adına önümüzdeki maçlar çok büyük bir öneme sahip” dedi. 
 
ÖZÇAMDİBİ SPOR KARŞILAŞMASINI FİNAL OLARAK GÖRÜYORUZ
Özçamdibi Spor maçına final havasında hazırlanacaklarını da sözlerine ekleyen Şentürk, “20 Şubat Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Özçamdibi Spor karşılaşmasını final olarak görüyoruz. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Taraftarımızın büyük desteği ile Özçamdibi maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.  
 
22.HAFTA TOPLU SONUÇLARI
Ceyhan Altınyıldız Spor 7 - 0 Reo Atilla Spor, İzmir Belediye Spor 0 - 3 Bornova Belediye Spor, Foça Belediye Spor 5 - 0 Ülkü Spor, Güzeltepe Spor 1 - 3 Halilbeyli Spor, Özçamdibi Spor 3 - 0 Dikili Çandarlıgücü, Poyracık Bilir Altayspor 1 - 1 Aliağa FK / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894