• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İzmir 17 °C

Aliağa’da Hentbolun Veteranlarından Dostluk Maçı

Aliağa’da Hentbolun Veteranlarından Dostluk Maçı
Geçmiş yıllarda Aliağa’yı hentbolun üst liglerinde temsil eden Aliağa Belediye hentbol takımı oyuncuları dostluk maçında bir araya geldi.

Geçmiş yıllarda Aliağa’yı hentbolun üst liglerinde temsil eden Aliağa Belediye hentbol takımı oyuncuları dostluk maçında bir araya geldi. Petkim kapalı spor salonunda gerçekleştirilen dostluk maçında takımlar maviler ve turuncular olarak sahaya çıktı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmadan mavi takım 15-12’lik skorla galip ayrıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada sporcuların gösterdikleri performans eski günlerini aratmadı. 

Oynanan dostluk maçına sporcular, daha önce hayatlarını kaybeden arkadaşları Burcu Yorgun ve Pınar Arslan’ın anısını yaşatmak adına sahaya ‘Seni Hiç Unutmadık Burcumuz’, ‘Hep Bizimlesin’ pankartları ile çıktılar. Dostluk maçında 3 Aralık Dünya Engelliler günü de unutulmadı. Karşılaşma öncesinde sahada minikler tarafından açılan ‘Engellerin Farkında, Engellilerin Yanındayız’ pankartı seyircilerden büyük alkış aldı. Öte yandan Aliağa’da hentbola katkı sunan isimlere sporcular tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. 

Amaçlarının hentbolu Aliağa’ya tekrar kazandırmak olduğunu belirten Mavi takımın kaptanı Filiz Akçay, “Burada sadece Aliağa’da hentbola emek vermiş hentbol takımlarının oyuncuları var. Hentbola 23 yıl önce başladık. O dönemlerde kendi emeklerimizle takımımızı 2.lige çıkardık. Dışardan gelen katkılarla 1.lige yükseldik daha sonrasında süper ligde oynadık. Bize sunulan imkânların şimdiki gençlere de tanınmasını istiyoruz” dedi.

Hentbol sporunun Aliağa’da yaşamaya devam etmesi gerektiğini ifade eden Turuncu takımın kaptanı Özge Özakıncı ise, “Burada oynayan sporcular tamamen Aliağa’nın alt yapısından yetişmiş oyunculardır. Geçmişte Aliağa’yı hentbol liglerinde temsil ettik. Aliağa’nın hentbolda aynı başarılara imza atabileceğine inanıyorum” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894