• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Aliağa'da O Gazete Geri Toplatıldı

Aliağa'da O Gazete Geri Toplatıldı
Aliağa’da faaliyet gösteren bir petrol firmasının ortaklarından birine ait olan ‘Aliağa Ekspres’ isimli gazetenin 10 Ağustos 2016 tarihli 6809 sayılı nüshasının gazete çalışanları tarafından geri toplandığı iddia edildi

ALİAĞA'DA O GAZETE GERİ TOPLATILDI
 

Aliağa’da faaliyet gösteren bir petrol firmasının ortaklarından birine ait olan  ‘Aliağa Ekspres’ isimli gazetenin 10 Ağustos 2016 tarihli 6809 sayılı nüshasının gazete çalışanları tarafından geri toplandığı iddia edildi.
 
Alınan bilgiye göre; sabahın ilk saatlerinde dağıtım elemanları tarafından abonelere ulaştırılan gazete, mesai saatinin başlamasıyla birlikte geri toplatılmaya başlandı.
 
Gazetenin geri toplatılma nedeni merak konusu olurken; tüm gözler www.aliagaekspres.com.tr  üzerinden yayınlanan elektronik gazeteye yöneldi.
 
Elektronik gazete sayfalarını düzenli olarak yayınlayan gazetenin resmi internet sitesi üzerinden yapılan karşılaştırmada ise kâğıda basılan gazete ile internet ortamında yayınlanan Gazete’nin arasında farklı sayfaların olduğu görüldü.
 
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasını konu alan bir haberi,  farklı bir konuyu içeren  başka bir haber ile değiştiren gazete yönetimi, yaptığı bu değişikliğe dair konu hakkında herhangi bir duyuru yapmadığı gibi,  değiştirilen gazeteye  ‘2. Baskıdır’  ya da ‘Düzeltme Baskısıdır’ gibi bir ibare koymayı da gerek görmedi.
 
Hadise sosyal medyada da geniş yankı buldu. Bilgisine başvurduğumuz duayen bir gazeteci, İzmir Basın İlan Kurumu üyesi olan günlük bir gazetenin böyle bir yanlışa düşmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Gazete'nin daha önce de gelen tepkiler üzerine birçok haberini yayından geri çektiği alınan bilgiler arasında.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894