• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Aliağa'da Ulaş ile Devam

Aliağa'da Ulaş ile Devam
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Ak Parti Aliağa İlçe teşkilatı’nda yaklaşan kongre öncesi sürpriz yaşandı. Kongrelere hangi isimlerin katılacağı konusunda Ak Parti Genel merkezi’nin 957 ilçede yaptığı inceleme sonucunda Aliağa’da yapılaca

AK PARTİ ALİAĞA'DA İNANILMAZI BAŞARDI HAYALDİ... GERÇEK OLDU...

KAZIM ULAŞ’LA YOLA DEVAM

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Ak Parti Aliağa İlçe teşkilatı’nda yaklaşan kongre öncesi sürpriz yaşandı. Kongrelere hangi isimlerin katılacağı konusunda Ak Parti Genel merkezi’nin 957 ilçede yaptığı inceleme sonucunda Aliağa’da yapılacak olan kongreye Yeni dönemde Aday olmayacağını kamuoyuna açıklayan mevcut ilçe başkanı Kazım Ulaş’la girileceğini açıklandı.


 

Aliağa Ak Parti İlçe Teşkilatı kongresi öncesi Kazım Ulaş, Mustafa Arslan, adaylıklarını açıklamışlardı. Kongreye bu 2 isimle gidilmesi beklenirken adayların Ak Parti Aliağa kurucu ve eski ilçe başkanlarından Müjdat Bıçakçı lehine adaylıklarından çekildiklerini kamuoyuna açıklamışlardı.

 Ancak Ak Parti Genel Merkezi yapılan incelemeler sonucu Mevcut İlçe Başkanı Kazım Ulaş’la 4. Olağan kongreye tek aday formülü ile gidileceğini açıkladı.  Ak parti İlçe binasında Yapılan basın açıklamasına Ak Parti İzmir İl Başkan vekili Mahmut Badem, İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Kurucu Başkan Müjdat Bıçakçı, Aliağa eski Belediye başkanı Tansu Kaya, Hüseyin Aslan Belediye Meclis Üyeleri, Kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

Ak Parti ilçe binasında yapılan basın açıklamasında İlçe başkanı Kazım Ulaş eylül ayından itibaren kongre süreçlerinin devam ettiğini, 24 Kasım’dan itibaren ilçe kongrelerinin yapıldığını Aliağa Ak Parti İlçe teşkilatının 4. Olağan kongresi’nin 18.12.2011 günü Aliağa Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacağını söyledi.

Basın açıklamasını yapan Ak Parti İzmir İl Başkan vekili Mahmut Badem  4. Olağan kongre sürecinde parti’yi yönetecek ve 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiyi Önce Aliağa’da, sonra İzmir’de ve Türkiye genelinde iktidara taşıyacak kadroları seçtiklerini söyledi. Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’deki 957 ilçenin tümünü masaya yatırarak yola kimlerle devam edecekleri konusunda kararlar alındığını belirten Mahmut Badem “ İdeale yakın olduğunu düşündüğümüz yada en iyi olabileceğini düşündüğümüz, genel merkezimizin organize ettiği en iyiyi bulma yolunda gayretlerimiz var. Biz İzmir’deki başarılı kongre süreçleri ile birlikte Aliağa’da da 18.12.2011’de yapacağımız kongreyi buradaki arkadaşlarımızın büyük bir özveri ile yada olgunluk içerisinde ortaya çıkardıkları kurucu başkanımız bizlerle birlik olmuş bize güç vermiş sayın Müjdat bıçakçı ile yola devam etme kararı almışlardı Aliağa’daki arkadaşlarımız, ancak genel merkezimizin 957 ilçedeki değerlendirmeleri esnasında önümüzdeki süreci mevcut ilçe başkanımız Kazım Ulaş’la götürme gibi bir değerlendirmesi çıktı” dedi.

AMACIMIZ 2014 YEREL SEÇİMLERİNİ KAZANMAK

Yerel yönetimlerin zafiyetlerinin geçen beş yıl içerisinde görüleceğini söyleyen Ak Parti İzmir İl Başkan vekili Mahmut Badem “ Ak Parti Belediyeciliğinin geçen 5 yıl içerisinde ne kadar öne çıkacağını tekrar tekrar göreceğiz” dedi. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Aliağa’da Ak Partili bir adayı belediye başkanı seçeceklerini belirten Badem “ bu süreci mahalle temsilcilerimiz ile,kadınlarımızla,direk tepesinde bayrak asan, sokak sokak dolaşıp broşür dağıtan gençlerimizle biz 2014 yerel seçimlerini mutlaka kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894