• BIST 9631.63
  • Altın 2496.722
  • Dolar 32.5888
  • Euro 34.846
  • İzmir 23 °C

Aliağa’da Yaşayanların Gıda İhtiyaçları Kapılarında

Aliağa’da Yaşayanların Gıda İhtiyaçları Kapılarında
Ülke genelinde Kovid19 vaka sayılarındaki yaşanan artış nedeniyle uzmanlar virüsten korunmak için maske, mesafe ve temizliğe daha fazla dikkat edilmesi konusunda uyarırken zorda kalmadıkça dışarıya çıkmamayı ve kalabalık ortamlara girmemeyi öneriyor.

 Aliağa’da Yaşayanlar Gıda İhtiyaçlarını Evlerinden Çıkmadan Karşılayabiliyor

Aliağa’da Yaşayanların Gıda İhtiyaçları Kapılarında

Ülke genelinde Kovid19 vaka sayılarındaki yaşanan artış nedeniyle uzmanlar virüsten korunmak için maske, mesafe ve temizliğe daha fazla dikkat edilmesi konusunda uyarırken zorda kalmadıkça dışarıya çıkmamayı ve kalabalık ortamlara girmemeyi öneriyor. İzmir’in Aliağa ilçesinde ise vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını evlerinden çıkmadan karşılayabilmesi için Aliağa Belediyesi’nin Nisan ayında sosyal destek projesi kapsamında hayata geçirdiği aliagasemtpazari.com, 7 gün 24 saat kentte ikamet eden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Koronavirüsü sebebiyle evlerinden gerekli olmadıkça çıkmak istemeyen vatandaşlar, mutfak ihtiyaçlarını aliagasemtpazari.com üzerinden tedarik edebiliyor. Vatandaşların, temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan aliagasemtpazari.com’a verilen siparişler hijyenik standartlarda paketlenip, evlere servis ediliyor. Her geçen gün ürün yelpazesini giderek genişleten Aliağa’nın online pazarından sebze, meyve, bakliyat, baharat, temel gıda, kuruyemiş ve yöresel ürün siparişi verilebiliyor. Gün içinde saat 17:30 kadar verilen siparişler aynı gün içinde teslim edilirken 17:30 sonrası verilen siparişler ise ertesi gün teslim ediliyor. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894