• BIST 9596.13
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İzmir 23 °C

Aliağa'dan Teröre TEPKİ

Aliağa'dan Teröre TEPKİ
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Foça’da 1 askerimizin şehit olmasına, 11 askerin yaralanmasına neden olan terör saldırısına Aliağa’dan sert tepki geldi.

ALİAĞA’DAN TERÖRE TEPKİ, HÜKÜMETE ÖFKE

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Foça’da 1 askerimizin şehit olmasına, 11 askerin yaralanmasına neden olan terör saldırısına Aliağa’dan sert tepki geldi.

MHP Aliağa İlçe teşkilatı ve Aliağa Ülkü Ocakları, teröre tepkiyi meydanlara taşıdı. Demokrasi Meydanı’nda toplanan MHP’liler ve Ülkü Ocaklarına mensup gençler Hükümet Caddesi, Atatürk Caddesi ve İstiklal Caddesi’nden yürüyerek Demokrasi Meydanı’na geldi. Teröre lanet okuyan sloganların atıldığı yürüyüşe vatandaşlar da katıldı. Yüzlerce kişinin teröre lanet okuduğu yürüyüşte, Aliağa’da balkonlara çok sayıda Türk Bayrağı asıldığı görüldü.

MHP Aliağa İlçe Teşkilat Başkanı Avukat Serkan Acar, demokrasi Meydanı’nda toplanan kalabalığa hitap ederek, “Bizler, Milletimizin değerlerini savunma onun  birlik ve bütünlüğü; varlığı ve bekası için bütün Türk Milleti gibi her şeyimizi feda etmeye hazırız.” Dedi.

Gaflet ve dalalet içinde olanları da affetmeyeceğiz

Terörü sert bir dille kınayan Acar, konuşmasında “MHP tüm teşkilatları ve mensuplarıyla terör belası ve Türk düşmanları karşısında,dün olduğu gibi bugün de  yarın da Türk Milletinin neferi olacaktır. Döktüğümüz şehit kanları bin yıllık vatanımız  için ödediğimiz bedeldir.  Nasıl ki,vatanımızı  ve milletimizi bölmek isteyen, bebek katili  terör örgütünü affetmiyorsak, yine gaflet ve dalalet içinde olanları da affetmeyeceğiz.” Dedi.

MHP Aliağa İlçe Teşkilat Başkanı Avukat Serkan Acar konuşmasında, “Biz bugün burada terörü, teröre destek verenleri lanetliyor, sabrımızı  sınamamaları  hususunda uyarıyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğü  ve Milli egemenliği uğruna, 7 cihanı karşısına almaktan bir an bile geri durmayan  Büyük Türk Milletinin, bir avuç çapulcuya meydanı bırakacağını düşünmek, onlar için en büyük  gaflet ve delalettir. Tarih kitapları, buna yeltenenlerin mahfuz sonlarıyla doludur.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894