• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 22 °C

Aliağa,demokrasi şölenine hazır…

Aliağa,demokrasi şölenine hazır…
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça / Yeni Vizyon Gazetesi Emek ve sanayi kenti Aliağa, yarın CHP Aliağa ilçe binasında yapılacak demokrasi şölenine hazırlanıyor.
CHP BAŞKAN ADAYI EROĞLU’NDAN BÜYÜK BULUŞMA
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça / Yeni Vizyon Gazetesi
 
Emek ve sanayi kenti Aliağa, yarın CHP Aliağa ilçe binasında yapılacak demokrasi şölenine hazırlanıyor. İzmir’de CHP’nin en genç Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, 17 Şubat Pazartesi günü saat 17.30’da CHP Aliağa İlçe Binasında düzenlenecek büyük buluşma ile yerel Seçim startını verecek. 
 
ALİAĞA’YI CHP’DE BULUŞTURACAĞIZ 
Basın açıklaması ile yerel seçime ve 5 yıllık yerel yönetim modeline ilişkin hedeflerini kamuoyuyla paylaşacak olan CHP Adayı Barış Eroğlu, Partililer, Vatandaşlar, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelecek. Ziyaretlerinde Genç, sıcak ve dinamik yaklaşımlarıyla vatandaşların ilgisiyle karşılaşan CHP’nin genç adayı Eroğlu, “Aliağa’da gücümüzü halkımızdan alarak, Aliağa’nın menfaatlerini her zaman koruyacağız. Projelerimizle, hedeflerimizle bu kenti hak ettiği yere birlikte taşıyacağız. Adaylığımın açıklanmasıyla birlikte vatandaşlarımızdan gördüğüm teveccüh beni çok mutlu ediyor. Aliağa’yı CHP’de buluşturacağız. Bu buluşmanın startını pazartesi günü vereceğiz” dedi.   
 
GENÇ BAŞKAN ADAYI EROĞLU: BİRLİKTE, SEVGİYLE BU KENTE HİZMET EDECEĞİZ
“Aliağa’da, Türkiye’ye model olacak bir katılımcı, şeffaf, hesap veren bir sosyal belediyecilik anlayışını bu kentte yaşayan herkesin katkısıyla hayata geçireceğiz” diyen genç Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, “17 Şubat Saat 17.30’da Aliağa için yola çıkarken, tüm Aliağa halkı ile birlikte tam bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Birlik içinde, sevgiyle bu kente hizmet edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu büyük birlikteliğin meşalesini 17 Şubat Pazartesi, saat 17.30’da Parti ilçe Başkanlığımızda yakacağız. Tüm partililerimizi, Aliağalı yurttaşlarımı, yüreği hangi parti için atarsa atsın, yüreğinde Aliağa sevdası olan herkesi Pazartesi günü saat 17.30’da CHP Aliağa İlçe Binamızdaki büyük buluşmamıza bekliyoruz.” Dedi. 
  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894