• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Aliağalılar Tansu Kaya İçin 12 Bin İmza Topladılar

Aliağalılar Tansu Kaya İçin 12 Bin İmza Topladılar
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir’in Aliağa ilçesinde seçimin favorisi olarak gösterilen Tansu Kaya’nın AK Parti’den aday gösterilmemesi sosyal medyada da günün konusu oldu. Başbakan Erdoğan’ın kendi sesinden okuduğu bir şiirle hazırlanan klip, video ve sosya

ALİAĞALILAR TANSU KAYA İÇİN 12 BİN İMZA TOPLADI

VATANDAŞ’TAN BAŞBAKANA ŞİİRLİ MESAJ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir’in Aliağa ilçesinde seçimin favorisi olarak gösterilen Tansu Kaya’nın AK Parti’den aday gösterilmemesi sosyal medyada da günün konusu oldu. Başbakan Erdoğan’ın kendi sesinden okuduğu bir şiirle hazırlanan klip, video ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla dolaşıma sokuldu.

tansu-ctm.jpg

Aliağalılar daha önce Tansu Kaya’nın aday gösterilmemesini protesto etmiş, AK Parti Aliağa ilçe Aliağa Adayının gözden geçirilmesini isteyen Aliağalılar, Başbakan Erdoğan’a bu kez de şiirli mesaj gönderdiler. Başbakan Erdoğan’ın kendi sesiyle okuduğu Sezai Karakoç’a ait “Sevgili” şiiri üzerine Tansu Kaya ile ona olan desteği ifade eden fotoğrafların yerleştirilerek hazırlandığı klip büyük beğeni topladı. Klip, video ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla dolaşıma sokulurken, daha ilk günden binlerce kişi tarafından izlendi.Başkanlığı’na yürüyen yaklaşık 5 bin kişi Tansu Kaya’nın yanında olduklarını belirtmişti.

12 Bin imza Erdoğan’a gidecek

Öte yandan Aliağa’da aday adayı değilken sürpriz şekilde AK Parti’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Yenişakran Beldesi’nin Belediye Başkanı İbrahim Etem Yorulmaz’ın adaylıktan geri çekilmesini isteyen vatandaşların başlattığı imza kampanyası da büyük ilgi gördü.  İlçede vatandaşların kendi aralarında organize olarak başlattığı “Tansu Kaya için el ele” imza kampanyasında 12 bini aşkın kişi, AK Parti Aliağa adayın gözden geçirilerek Tansu Kaya olarak değiştirilmesi için imza verdi.

AK Parti Genel Merkezi’nin ilçede yaptırdığı anket ve temayüllerde önde çıktığı belirtilen, Tansu Kaya’nın AK Parti’nin Aliağa adayı olarak gösterilmemesi ilçede şaşkınlıkla karşılanmıştı.  

Karar, 5 bin kişilik tepkili grubun AK Parti Aliağa ilçe başkanlığına yürümesiyle protesto edilmiş, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da Aliağa’daki seçim çalışmalarında adaylarının İbrahim Etem Yorulmaz olduğunu söylemesi üzerine kalabalık bir partili grup tarafında protesto edilmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894