• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İzmir 20 °C

Aliağaspor 4 Gerenköy 1

Aliağaspor 4 Gerenköy 1
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 1. Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve daha önce Petkimspor’la birlikte play-off’lara kalmayı garantileyen Aliağaspor Gerenköyspor’u rahat geçti. Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarıyı 1-

ALİAĞASPOR ÇOK FARKLI

ALİAĞASPOR:4 GERENKÖYSPOR:1

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 1. Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve daha önce Petkimspor’la birlikte play-off’lara kalmayı garantileyen Aliağaspor Gerenköyspor’u rahat geçti. Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarıyı 1-0 geride kapayan Aliağaspor ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle farka gitti ve karşılaşmayı 4-1 kazandı. Konuk ekibin golünü Mustafa kaydederken Aliağaspor’a 3 puanı getiren golleri Bilal, Yaşar Yücel, Gökhan ve Niyazi attı.  Grupta son iki haftaya girilirken lider durumda bulunan Aliağaspor puanını 30’a çıkardı.

İLK VE TEK POZİSYONDA GOL                         

Play-off’ları garantilenin verdiği rahatlıkla maça çıkan Aliağaspor kalesinde gördüğü ilk ve tek pozisyonda topu ağlarında gördü.  Gelişen Gerenköyspor atağında topu Aliağaspor ceza sahası çizgisi üzerinde alan Mustafa topu ceza sahası köşesine doğru yönelerek orta şut karşımı yaptığı vuruşa kaleci Doğa’nın da hatası eklenince top üstten ağlarla buluştu ve Gerenköyspor bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Gol pozisyonu dışında maç boyunca başka pozisyon geliştiremeyen rakibini kendi sahasına hapseden Aliağaspor üst üste bulduğu çok net pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarıyı Gerenköyspor 1-0 önde kapadı.

ALİAĞASPOR İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTU

İkinci yarıya daha istekli başlayan Aliağaspor aradığı golü 56. Dakikada Bilal ile buldu. Sağ kanattan Seval’in yaptığı ortaya kafasını uzatan Bilal takımı adına beraberliği yakaladı, 1-1. 61. Dakikada Aliağaspor ilk golün benzer bir golünü daha atarak maçta üstünlüğü ele geçirdi. Sağ taraftan Hüseyin’in yaptığı ortaya Yaşar Yücel iyi yükseldi ve kafayla topu ağlara gönderdi; 2-1. Golden sonra Gökhan’ın da oyuna girmesiyle topu kenarlara taşıyarak oyuna genişlik kazandıran Aliağaspor Gökhan’ın bir golü ve bir asistiyle farka gitti. 77. Dakikada ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Gökhan ayağının dışı ile yerden vuruşta topu ağlara gönderdi ve  takımı 3-1 öne geçirdi. Golden 3 dakika sonra sağdan Gökhan’ın ceza sahası içine çıkardığı topu Niyazi ağlara gönderdi ve karşılaşma Aliağaspor’un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.   

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894