• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İzmir 18 °C
» »

Aliağaspor FK Moral Yemeğinde Buluştu

Aliağaspor FK Moral Yemeğinde Buluştu
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta 10 puanla üçüncü sırada bulunan İzmir’in güçlü temsilcisi

ALİAĞASPOR FK MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta 10 puanla üçüncü sırada bulunan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, hafta sonu oynanacak olan zorlu TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi. 

Öğretmenler Lokali’nde düzenlenen moral ve motivasyon yemeğine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek, Takım Sorumlusu Bilal Özkurt, Teknik Sorumlu Polat Çetin, Yardımcı Antrenörler Serkan Ençetin, Yusuf Küçükakyüz, Turgay Can ve futbolcular katıldı. 

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA GÖNÜLDEN İNANIYORUM”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sohbet havasında gerçekleşen programda takımın ilk beş haftada iyi sayılabilecek bir grafik çizdiğini söyledi. Ligin her hafta daha da zorlaşacağını belirten Başkan Serkan Acar, futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Şampiyonluk yolunda hepinize olan inancım tam. Hepiniz çok karakterli futbolcularsınız. Sahada alnınızın terini sonuna kadar akıtıyorsunuz. Bu yıl şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Her şeyden önce bu işe gönül vermiş, kişisel hiçbir hesabı olmayan, Aliağa’ya ne kazandırabilirim diyen bir yönetim ve teknik ekibe sahipsiniz. Karakter, samimiyet ve iyi niyet bir arada olduğu sürece inanıyorum ki başarı da kendiliğinden gelecektir”

ALİAĞASPOR FK YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ŞİMŞEK: “YÜKSEK KONSANTRASYONLU MAÇLAR OYNAYACAĞIZ”
Büyük hedeflerle yola çıktıklarını ifade eden Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek ise, “Karakterli olduğunuz kadar hepiniz kaliteli futbolcularsınız. O yüzden bu takımın formasını giyiyorsunuz. Bu haftadan itibaren yüksek konsantrasyonlu maçlar oynayacağız. Sahada sadece yapmanız gerekeni yapın. Sizler o yetenek ve kabiliyete sahip futbolcularsınız” dedi.

İzlenme: 6082
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894