• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İzmir 21 °C

Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin İlk Yarıyı Değerlendirdi

Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin İlk Yarıyı Değerlendirdi
İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Aliağaspor FK, ligin ilk devresini namağlup lider tamamladı.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU POLAT ÇETİN İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

POLAT ÇETİN, LİGİN İKİNCİ YARISI DAHA SERT GEÇECEK

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Aliağaspor FK, ligin ilk devresini namağlup lider tamamladı. 

Oynadığı 12 maçta 3 beraberlik 9 galibiyet alan sarı siyahlılar ligin ilk devresinde 30 puan topladı. Aliağaspor, zorlu lig yarışında rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde sadece 5 gol gördü. İlk devrenin en az gol yiyen takımı unvanına da sahip olan Aliağaspor, ligde en çok gol atan üçüncü takım oldu.

Devrenin son maçında sahasında konuk ettiği Özçamdibispor’u 2-0’la geçen Aliağaspor, ikinci yarıya sahasında konuk edeceği Poyracık Bilir Altay Spor karşılaşması ile başlayacak. Sarı siyahlılar ikinci devre hazırlıklarını Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. İdmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenerek işi sıkı tutan Polat Çetin, ligin ilk devresini gazetecilere değerlendirdi.

“BİR ÜST LİGE ÇIKMAK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ”
Sezon başında yeni bir takım kurduklarını belirten Polat Çetin, sezonun henüz başında yaşanan sakatlıklar ve adaptasyon sorunu nedeniyle lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını söyledi. Çetin, “Her şeye rağmen ligin ilk yarısını istedikleri noktada, namağlup lider tamamladık. Zaman zaman maçlarda zorlandığımız dönemler olsa da farklı ve kaliteli bir takımız. Bunu da ligi namağlup bitirip ligin ilk yarısına damga vurarak gösterdiğimizi düşünüyorum. Sezonun ikinci yarısında da aynı şekilde devam edip sezonu şampiyon bitirerek sezon sonunda oynanacak play off müsabakalarında şampiyon takım olarak bir üst lige çıkmak en büyük dileğimiz. Bunun için ekibim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“HİÇBİR OYUNCUNUN KÖTÜ KOŞMA VE KÖTÜ MÜCADELE ETME LÜKSÜ OLAMAZ”
Maç içerisinde pek çok detaya dikkat ettiğini vurgulayan Çetin, “Benim en çok dikkat ettiğim ve olmadığında sinirlendiğim detay oyuncularımın koşu ve mücadelesidir. Futbolcu kardeşlerime her maçtan önce her toplantıda söylüyorum. Maç içerisinde herkes hata yapabilir, kötü pas atabilir, gol kaçırabilir, penaltı kaçırabilir hatta hiç istemeyiz kendi kalemize gol bile atabiliriz. Bunların hepsi hatadır ve çalışan insan hata yapar. Bunu normal karşılarız. Ama hiçbir oyuncunun kötü koşma ve kötü mücadele etme lüksü olamaz. Herkes yükü eşit paylaşmalı ve gereken mücadeleyi birlikte vermeli çünkü takım olmak bunu gerektirir” dedi.

“BÜTÜN OYUNCULARIM FORMDA VE OYNAYACAK DURUMDA”
Birbirine denk ve kaliteli futbolculara sahip olduklarından dolayı forma adaleti konusunda çok dikkatli olmaya çalıştığının altını çizen Çetin, “Bütün oyuncularım formda ve oynayacak durumda. Bu nedenle forma adaletinde en başından beri hassas bir takımız. Maç kadrosunu oluştururken oyuncunun form durumu, rakibin oyun tarzı, hava ve saha durumu gibi sıralayabileceğimiz ve arttırabileceğimiz pek çok kriter var. Bu kriterler ve kendi doğrularımızın ışığında ilkelerimizden ödün vermeden o maçı hangi oyuncularla kazanacağımızı düşünüyorsak o hafta o oyuncuları tercih ediyoruz” dedi.  

“TAKVİYEYE İHTİYACIMIZIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK TASARRUFUMUZ OLACAKTIR”
Devre arası transferleri hakkında da bilgi veren Çetin, “Bu hafta başında Bornova Yeşilova takımından forvet oyuncusu Ogün Bulut’u transfer ettik. Daha önceden takip ettiğimiz, inandığımız skorer ve bize katkı koyacağını düşündüğümüz bir kardeşimiz. İnşallah bizleri ve kendini mahcup etmeyerek bu zorlu yarışta beklediğimiz katkıyı yapacaktır. Diğer mevkiler için transfer çalışmaları devam ediyor. Sağ olsunlar başkanımız ve yönetimimiz bize bu konuda çok büyük destek oluyor. Şubat ayının başına kadar transfer için zamanımız var. Eğer eksik olduğumuzu ve takviyeye ihtiyacımızın olduğunu düşünürsek o zaman bu konuyla alakalı bir tasarrufumuz olacaktır” dedi.

EN ÇOK GÜZELTEPE MAÇINDA ZORLANDIK
Ligin ilk yarısında en çok zorlandıkları maçtan ve unutamadığı anlardan bahseden Çetin, “Ligin ilk yarısında en çok Güzeltepe ile tarafsız sahada oynadığımız maçta zorlandık. Güzeltepe maçında bizi psikolojik olarak zorlayan saha içi değil saha dışı olaylarıydı. Her şeye rağmen taraftarımız bizi doksan dakika boyunca bütün gücüyle destekledi. Bu sayede o maçı da 1-0 kazanmayı bildik. En unutamadığım an ise Muhammet Sak’ın Bornova 1881 maçında attığı ilk golden sonra takımın yaşadığı gol sevincidir. O maça kadar Muhammet diğer maçlarda da pek çok fırsat yakalamasına rağmen istediği vuruşu yapamadığı için gol atamamış ve bu onda baskı yaratmıştı. Attığı golden sonra bütün takımın Muhammet’e koşup onun sevincine ortak olması güzel bir andı” dedi. 

“YENİÇERİLER TARAFTAR GRUBUNA VE TÜM ALİAĞA HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Hedefleri olan bir takımın kendisini destekleyen büyük bir taraftar grubuna sahip olmasının çok büyük bir şans olduğunu söyleyen Çetin, Aliağa taraftarı için şunları söyledi: “Taraftar futbolun önemli unsurlarından bir tanesidir. Tabi ki maçta belirleyici olan futbolcu performansıdır. Ama takımını maç boyunca destekleyen bir taraftar grubu bu performansın artmasında en önemli motive edici güçlerdendir. Biz kulüp olarak bu anlamda şanslıyız. Her zaman bizlere destek veren, tüm deplasmanlarda bizleri takip eden bir taraftar grubumuz var. Ayrıca başarılı oldukça evimizdeki maçlarda Aliağalı futbolseverlerin ilgisinin arttığını görüyorum. Ümit ediyorum sezonun ilerleyen haftalarında olumlu skorlar geldikçe çok daha kalabalık taraftar kitlesinin önünde maçlarımızı oynayacağız. Bizlere vermiş oldukları destekten dolayı Yeniçeriler taraftar grubumuza ve tüm Aliağa halkına çok teşekkür ediyorum.”

“LİGİN İKİNCİ YARISI DAHA SERT GEÇECEK”
Ligin ikinci yarısında daha iyi bir futbol sergileyeceklerini de sözlerine ekleyen Çetin, şöyle konuştu: “Sezonun ikinci yarısı her zaman ilk yarısından daha sert geçer. Çünkü takımlar ilk yarılarda eksiklerini görür takviyeler, transfer yaparlar ve güçlenirler. Ayrıca sezon sonuna yaklaşıldıkça telafisi olmayan maçlar oynanacak. Her maç özellikle de deplasmanda oynayacağımız maçlar çok zorlu geçecektir. Bu yüzden ligin ikinci yarısının ilk yarısından çok daha zorlu geçeceğini ve play offlarla da bu zorluğun katlanacağını söyleyebilirim” // EGE BASIN GRUBU

aliagafk-teknik-sorumlusu-polat-cetin-(1).jpgaliagafk-teknik-sorumlusu-polat-cetin-(2).jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894