• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İzmir 25 °C
» »

Aliağaspor Yamanlar Deplasmanına Hazırlanıyor

Aliağaspor Yamanlar Deplasmanına Hazırlanıyor
İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta 33 puanla liderliğini sürdüren Aliağaspor FK

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta 33 puanla liderliğini sürdüren Aliağaspor FK, ligin 15.haftasında grupta 28 puanla ikinci sırada yer alan Yamanlar Esen Sporun konuğu olacak. 14 Ocak Pazar günü Karşıyaka Efsaneler Sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. 

Aliağaspor, ligde oynadığı 13 lig maçında 33 puan toplayarak liderliğini sürdürüyor. Maç eksiği bulunan ve 11 maçta 28 puan toplayan Yamanlar Esen Spor ise ikinci sırada yer alıyor. 

Aliağaspor zirveyi yakından ilgilendiren zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarına Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde devam eden sarı siyahlılar deplasmandan mutlak üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Toki sahasında yapılan son idmana eksiksiz katılan sarı siyahlılar, ısınma, açma ve germe hareketlerinden sonra kuvvete dayalı çalışma yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenman yapılan çift kale maçla son buldu. 


ALİAĞA FK TEKNİK SORUMLUSU POLAT ÇETİN: “GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ” 

Antrenman sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Aliağa FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, ligin en zor deplasmanına çıkacaklarını belirtti. Çetin, “Bildiğiniz gibi Yamanlar Spor grubumuzun güçlü rakiplerinden. Onların da hedefi bu ligi oynayıp ilk üçte bitirip sonra Playoff’dan şampiyon olarak çıkmak. Bizim de hedefimiz bu. O yüzden oynayacağımız maç zor ama izleyenler için keyifli ve çekişmeli bir mücadele olacak. Biz bu maçı kazanmak için her türlü çalışmayı yaptık. Kazanmak istiyoruz, iyi bir gidişatımız var. Uzun süredir galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz. Bu maçı da galibiyetle geçip bu galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Hiç sakatımızın veya eksiğimizin olmaması bizim için sevindirici. Bütün oyuncular formda. Bu karşılaşmanın zor geçeceğinin bilincindeler. Biz kaliteli takımız, iyi takımız bunu sezon başından beri söylüyoruz” 

“ZOR BİR MAÇ OLACAK AMA KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM” 

Gruptaki tüm takımlara saygı duyduklarını da sözlerine ekleyen Çetin, “Rakip ayırmadan, rakip seçmeden herkese karşı aynı oyunu sergileyip galip gelmek amacındayız. Yamanlar ve Aliağaspor bu gurubun favorileri. Zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyorum. Bunu tabi oyuncularıma güvenerek söylüyorum. Taraftarlarımıza ve halkımıza bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler, inşallah sezonun sonunda şampiyon olarak bu gruptan çıkıp, BAL ligine yükseleceğimize olan inancımız tam” dedi.

İzlenme: 7092
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894