• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Aliağaspor'da Hedef Şampiyonluk

Aliağaspor'da Hedef Şampiyonluk
ALİAĞASPOR /ALFATİVİ/ ALİAĞA / İzmir Şampiyonu olarak İzmir’i Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Aliağaspor U15 Futbol takımı; Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için maçların oynanacağı Eskişehir’e gidiyor.

ALİAĞASPOR U15’DE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İZMİR’İ TEMSİL EDECEK OLAN ALİAĞASPOR U15 TAKIMI ESKİŞEHİR’DE 1. KADEME MAÇLARINA ÇIKIYOR
ALİAĞASPOR U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ESKİŞEHİR’E GİDİYOR
 
ALİAĞASPOR /ALFATİVİ/ ALİAĞA / İzmir Şampiyonu olarak İzmir’i Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Aliağaspor U15 Futbol takımı; Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için maçların oynanacağı Eskişehir’e gidiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu koordinatörlüğünde TASKK ve TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası’nın kuraları önceki gün çekildi. İzmir İl Turnuvası finallerinde İzmir’i temsil etme hakkı kazanan Aliağaspor U15 futbol takımı, Eskişehir’de Merkez EfendiSpor (İstanbul), THYSpor (İstanbul), İzmir DemirSpor (İzmir), Tavşanlı Linyit (Kütahya), Kütahya Köy Hizmetleri Spor (Kütahya) ve ErenlerSpor (Sakarya) takımları ile aynı grupta bulunuyor.
 
MAÇLAR 21-24 MART TARİHLERİ ARASINDA
Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları 21-24 Mart tarihleri arasında oynanacak. Müsabakalar İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya, Manisa, Denizli, Burdur, Aksaray, Adana, Kahramanmaraş, Siirt, Malatya, Kastamonu, Çorum, Giresun, Trabzon ve Batman grup merkezlerinde yapılacak.
İkinci Kademe müsabakaları grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4-7 Nisan 2013 tarihlerinde 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla 12-13 Nisan 2013 tarihlerinde oynanacak.
 
ALİAĞASPOR U-15’DE MORALLER YERİNDE
AliağaSpor U15 takımı antrenörü Alper Peker, “Eskişehir’de oynanacağımız 1. Kademe maçlarına hazırız. Takımımıza güveniyoruz. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırıyoruz. Eskişehir’de iyi bir performans göstererek gruplardan çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
 
BAŞKAN EREN; BU ÇOCUKLARLA GURUR DUYUYORUZ
Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağa’nın sporda son yıllarda büyük başarılara imza attığını ifade ederek, “Son yıllarda altyapıya verdiğimiz önemin sonuçlarını genç takımlarımızın başarılarıyla alıyoruz. U15 takımımız da bu yıl büyük bir başarıya imza atıp Şampiyonada İzmir’i temsil etme hakkı kazandı. Genç oyuncularımıza hem biz hem de Aliağa halkı çok güveniyoruz. Aliağa, Türk futbolu için önemli bir kaynak haline geldi. Bu çocukların çoğu geleceğin büyük futbolcuları olmaya aday. Türkiye şampiyonasında takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894