• BIST 9717.93
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

ALTO'dan Aliağa CHP Ziyareti

ALTO'dan Aliağa CHP Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALTO BASIN BÜLTENİ ÖMER GÜL / İlçede yaşanan ticari sorunların, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için görüşlerini farklı birçok platformda dile getiren ALTO, Aliağa CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek beklentilerini dile getirdi.

ALİAĞA TİCARET ODASI CHP ALİAĞA İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) ilçenin ekonomik sorunları ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALTO BASIN BÜLTENİ ÖMER GÜL / İlçede yaşanan ticari sorunların, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için görüşlerini farklı birçok platformda dile getiren ALTO, Aliağa CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek beklentilerini dile getirdi.

Adnan Saka:”Vizyonu olan bir Aliağa oluşturulmalı”

Konu Aliağa İlçesinin sorunları olduğunda İzmir milletvekillerinin siyasi oluşumları bir yana bırakarak birlikte hareket etmesinin gerekliliğinin altını çizen ALTO Başkanı Adnan Saka ancak daha planlı bir Aliağa’ya bu şekilde ulaşılabileceğini belirtti. Manisa’nın birçok anlamda devlet desteği aldığını, bunu il ve ilçeler genelinde birlikte hareketle siyasi irade ile başardıklarını ifade eden Başkan Saka Aliağa’ya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:”Aliağa ilçe olarak ülkenin en hızlı gelişen bölgelerinden biri durumunda. Bakanlar kurulu kararı ile ağır sanayi ve enerji bölgesi ilan edilmiş, çok hızlı sanayileşen bir ilçe. Durum böyle olunca plansızlıklar ve plansızlıklardan doğan ilçe sorunları ortaya çıkıyor. Dolayısıyla iki konunun üzerine aynı anda gidilmeli. Bunlardan birincisi var olan ilçe sorunları çözülmeli, ikincisi de bundan sonraki planlamaların yerelde yapılarak merkeze sunulması. Ben daha iyi bir Aliağa’ya giden yolun bu iki unsurdan geçtiğine inanıyorum. Ancak şunu da biliyorum ki bu sadece tek kurumun ya da bir iki kurumun bir araya gelmesiyle mümkün olmaz. Siyasilerden, yerel yönetimlere, sivil toplum örgütlerine, sanayiciye ve esnafa kadar bir birliktelik, bir kültür oluşturulması gerekiyor. Böylelikle daha iyi, vizyonu olan bir Aliağa’ya kavuşuruz” dedi.

Özlem Şan Oğuzhan:“Siyasiler olarak bizler de Aliağa için bir araya gelmeliyiz”

CHP Aliağa İlçe Örgütü Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ALTO Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oğuzhan birlikte hareketle ortaya daha verimli sonuçlar çıkacağına inandığını belirtirken, “Biz bu birlikteliğe başlanması konusunda öncü olalım. Sorunları ve çözümleri analiz edelim. Bizler de elimizi taşın altına koyalım ve siyasiler olarak da Aliağa için rekabeti bir kenara koyarak bir araya gelelim. Oda olarak sizlerin hazır olduğunu açık olarak anlayabiliyorum” dedi.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894